Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Mirko Poledica bi da zatvori Santrača i njegove saradnike, ali ne njihove mentore

Poledica se zadržao samo na Sudijskoj komisiji FSS, iako jako dobro zna da iza cijelog cirkusa u srpskom fudbalu stoje Aleksandar Vučić i njegove partijske sluge i podrepne muve Zvezdan Terzić, Dragan Džajić Branislav Nedimović, Mitar Mrkela i Pavle Ilić zajedno.

Skandal oko utakmice pretposljednjeg kola ping pong lige Srbije u kojoj je sudija Pavle Ilić izmislio penal za Železničar iz Pančeva protiv Novog Pazara izazvao je reakcije brojnih fudbalskih radnika u Srbiji.

Među nezadovoljnima je i predsjednik Sindikata fudbalera Srbije “Nezavisnost” Mirko Poledica koji je zatražio hapšenje odgovornih za cirkus u Pančevu na utakmici kluba koji je baza komesara suđenja Dejana Santrača.

Poledica se zadržao samo na Sudijskoj komisiji FSS, iako jako dobro zna da iza cijelog cirkusa u srpskom fudbalu stoje Aleksandar Vučić i njegove partijske sluge i podrepne muve Zvezdan Terzić, Dragan Džajić Branislav Nedimović, Mitar Mrkela i Pavle Ilić zajedno.

“Cijela Srbija je znala šta će danas biti u Pančevu. Pavle Ilić morao da ‘opravda’ što je sudio dva derbija za redom.

Lopta pogađa igrača u LEĐA, svira se penal. VAR se ne oglašava. Dejan Santrač koji vodi klub iz sjenke delegirao sudije. Ovo je slika srpskog fudbala i FSS”, naveo je na Tviteru Poledica, koji je potom dodao:

“Da je Srbija pravna država, pohapsili bi danas sve članove Sudijske komisije FSS, kao i sudiju Pavla Ilića, zajedno sa VAR sobom.

Dejan Santrač FOTO: Printscren/Youtube

Ovo što su danas radili, ovo nema nigde na svijetu. Snimke sa utakmice poslaću svim relevantnim svetskim sportskim institucijama”, napisao je Poledica.

Reakcija Poledice bila bi sjajna da je imdenovao mentora svih odgovornih za događaje u Pančevu i srpskom fudbalu.

Istovremeno, Poledica se tek sad sjetio da je Partizan pokraden u vječitom derbiju na očigled svih u Srbiji i istog sudije – Pavla Ilića, specijalca Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića.

Podsjetimo, prethodni komesar suđenja Dejan Filipović je smjenjen na insistiranje Zvezdana Terzića, a njegovu smjenu je aminovao Aleksandar Vučić.

Na mjesto Filipovića doveden je stranjački funkcioner SNS iz Pančeva Dejan Santrač, koji je postavljen direktno od predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije i korupciije i organizovanog kriminala.

Poledica se nada reakciji predsjednika balkanizovane UEFA Aleksandra Čeferina koji je intimis Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića, koji je još ranije izjavio da je na svakodnevnoj vezi sa predsjednikom Evropske fudbalske unije.

Zahvaljujući osovini Vučić – Terzić – Čeferin u komisije i na funkcije u UEFA su stizali brojni zvezdaški kadrovi – bivši predsjednik FSS i kum prdsjednika države Slaviša Kokeza, Zoran Laković, fudbalski siudije Vlado Glođović, koji je prije nekoliko godina u vječitom derbiju odradio sličan posao kao nedavno Ilić.

Zato ne bi bilo iznenađenje da umjesto istrage UEFA u srpskom fudbalu Ilić dobije neku od funkcija u balkanizovanoj UEFA.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve