Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Radulović: Svakodnevno se krši sporazum tri koaliciona partnera

Ako treba negdje biti ekspert, u zdravstvu, u nauci, policiji, tu mora biti vrhunski profesionalac i hrabar i jak, kazao je Radulović

Sporazum tri koaliciona partnera, Za budućnost Crne Gore, Mir je naša nacija i Crno na bijelo, krši se svakodnevno, ocijenio je Branko Radulović poslanik PzP-a i nagalsio da se njegova partija pridružuje Demokratama.

”Došli su eksperti, a mnogi nijesu eksperti. Sad se pokazuje po već i po drugom nivou, ovi tek nijesu eksperti. Ako treba negdje biti ekspert, u zdravstvu, u nauci, policiji, tu mora biti vrhunski profesionalac i hrabar i jak”, kazao je Radulović na konferenciji za novinare i dodao da je PzP podržao ekspertsku vladu.

On ističe da je to moglo učiniti samo sa izuzetnom kombinacijom partijske, civilne i univerzitetske vlade, koja će, kako navodi, ići po dubini.

”Ne mogu ovi da to resetuju. Biće možda nastavak žabokrečine, sa nekim malo udaranjem štapom po vodi”, naveo je Radulović.

Demokrate su juče saopštile da je ukoliko su tačni medijski navodi o imenovanjima Rada Miloševića i Zorana Miljanića za državne sekretare u Ministarstvu unutrašnjih poslova, prekršen princip oko kojeg se premijer Zdravko Krivokapić prethodno dogovorio sa koalicijama vladajuće većine, jer se radi o funkcionerima Koalicije ”Crno na bijelo”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lijepa CG
09.12.2020-17:38 17:38

PROFESORE SVI ZNAMO STO SE TICE ZNANJA DA SI DOKTOR NAUKA ZA ABAZOVICA -BECICA-KRIVOKAPICA I DA 100 X VISE VOLIS CRNU GORU OD NJIH A I MNOGIH CRNOGORACA !!! CIJENJEN SI BIO KOD SVIH NACIJE BEZ IMALO MRZNJE !!!SAD SI PONIZIO SAM SEBE DA TI ABAZOVIC DRZI PREDAVANJA DA NE VOLIS CRNU GORU !!