Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

MPNKS: DPS-SD organizacija tvrdi da nema goreg ministra od Vesne Bratić

Podsjećamo, prema istraživanju Centra za građansko obrazovanje (CGO) i agencije DAMAR koje je danas predstavljeno, jednu od najnižih ocjena od građana i građanki Crne Gore dobila ministarka Vesna Bratić.

Uz pomoć nekada Vladine, danas jasno profilisane DPS-SD organizacije, sprovode se razne ankete u kojima su ova Vlada i njena Ministarstva ocijenjena kao nešto najgore što Crna Gora ima, poručili su iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta reagujući na istraživanje CGO i agencije DAMAR o povjerenju Vladi.

Podsjećamo, prema istraživanju Centra za građansko obrazovanje (CGO) i agencije DAMAR koje je danas predstavljeno, jednu od najnižih ocjena od građana i građanki Crne Gore dobila ministarka Vesna Bratić.

“Ova “anketa” kao i mnoge do sada, fingirane u vašem sve manjem glasačkom tijelu, rekla je ono što i očekujemo od vas – da nema goreg ministra od ministarke Vesne Bratić. Možda bi nas ovo i zaboljelo da se ne zna pravo stanje stvari i kakve zle namjere stoje iza vašeg slavodobitnog proglasa”, navode iz resora ministarke Bratić.

Iz MPNKS su reagovali i na komentar Socijaldemokrata da je Ministarstvo prosvjete otkad njime rukovodi Vesna Bratić, za godinu dana došlo od jednog od najbolje ocijenjenih ministarstava do najgoreg.

“Nije li politika zapravo samo vještina da se laže u pravi čas! Da li bi gospoda iz, sada već, zaboravljene partijice SD shvatila ovakvu poruku? Teško je reći. U ovom slučaju, nakon serije tekstova i fotografija koje smo ponudili javnosti na temu kako se vodilo resorno Ministarstvo u doba Damira Šehovića, smatramo da bi trebalo da budete mnogo konkretniji”, navode iz MPNKS.

Ističu da je “prvi znak ljudske gluposti potpuni nedostatak stida.”

“A vi, gospodo, stida nemate”, dodaju u saopštenju.

Iz Ministarstva ističu da je jedina prava anketa za njih – izbori od 30.08.2020. godine.

“Oni su dali svoj sud o tome kako ste radili. Razumijemo vaše frustracije, imamo razumijevanja za vaše sitne politčke marifetluke, ali nemamo razumijevanja za zlobu kojom pokušavate da opravdate svoj “rad”, ali “glupost i zloba su neograničeno oružije ograničenih ljudi. Svako nosi svoj krst. Nakon 30 godina vaše devastirajuće vladavine i onoga šta ste ostavili za sobom, svjesni smo da nas čeka težak posao. Mi smo spremni za maraton. Pitanje je ,da li vi imate snage da ga ispratite”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve