Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Produžen rok za video konkurs: MojGrad na putu ka EU

Stručni žiri odabraće tri najbolja reel-a, koja ćemo nagraditi mobilnim telefonima marke Samsung Galaxy A35

Zbog izraženog interesovanja, Ministarstvo evropskih poslova odlučilo je da produži rok za  video konkurs za učenike/ce osnovnih škola #MojGrad na putu ka EU. Pored roka, proširili su i cljnu grupu, pa osim đaka iz 7. i 8. razreda, sada mogu da učestvuju i učenici/ce iz 6. i 9. razreda. Konkurs inače tradicionalno organizuju povodom Dana Evrope uz finansijsku podršku Evropske unije kroz projekat EU4ME, a u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, nauke i inovacija.

“Ministarstvo evropskih poslova poziva učenike i učenice 6, 7, 8. i 9. razreda da naprave i na svom Instagramu/Facebook profilu objave reel, u kojem će predstaviti grad u kojem žive. To mogu uraditi tako što će na zanimljiv, orginalan i kreativan način predstaviti prirodne ljepote, bogatu kulturu i inspirativne ljude svog grada, kao i dinamične promjene i dešavanja koja oblikuju njegov put ka EU“, navodi se u saopštenju Ministarstva evropskih poslova.

Uslovi za učešće:

1. Napraviti i objaviti reel na svom Instagramu ili Facebook profilu, uz prateći tekst

2. Reel može trajati maksimum 90 sekundi

3. Tagovati (pomenuti) zvanični Instagram/Facebook profil Ministarstva evropskih poslova i projekta EU4ME @me4eu

4. Link objavljenog reela i osnovne podatke (ime, prezime, razred, škola, mjesto, broj telefona) potrebno je poslati na e-mail [email protected] sa nazivom: Za konkurs #MojGrad na putu ka EU

“Potrebno je ispuniti sva četiri koraka kako bi učestovali u takmičenju. Pored video snimaka, poželjno je, ali ne i obavezno, da reel sadrži i voice over (narativni dio) i titlove. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Kulidžan na [email protected]”, navodi Ministarstvo.

Stručni žiri odabraće tri najbolja reel-a, koja ćemo nagraditi mobilnim telefonima marke Samsung Galaxy A35.

Pored kreativnosti i orginalnosti, jedan od kriterijuma biće i broj lajkova koji je reel ostvario tokom trajanja konkursa. Svečana dodjela nagrada biće organizovana u Podgorici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve