Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Čauši: Bezbjedonosni sektor još danas aktuelne vlasti dotakao dno

U svakoj uređenoj evropskoj državi, poručuje on,  ovakva situacija bi ''iziskivala da se cijeli državni aparat stavi na noge''

Poslije današnjih nemilih scena u kojima se vide djeca od sedam godina sa suzama u očima koje policija evakuiše iz škole zbog dojava o bombama u školama širom teritorije Crne Gore, mislimo da bezbjedonosni sektor još danas aktuelne vlasti dotakao dno, ocijenio je potpredsjednik Foruma mladih SDP Ulcinj Edon Čauši. 

U svakoj uređenoj evropskoj državi, poručuje on,  ovakva situacija bi “iziskivala da se cijeli državni aparat stavi na noge”.

“Međutim, kao i u mnogim segmentima rada Vlade Zdravka Krivokapića i ovi događaji pokazuju što znači kad na odgovornoj funkciji imate nespremne ljude. On svakako neće morati podnijeti ostavku, jer je već smijenjen u Skupštini Crne Gore, ali se nadamo da će se ovi slučajevi što hitnije razriješiti kako bi se spiječile scene kojima smo svjedoci posljednjih dana i koji unose duboku uznemirenost među građane naše države”, pojasnio je Čauši.

Iskreno se nada da će, kako kaže, “sve ovo biti još jedna u nizu neslanih šala”.

“Pogotovo poslije prijetnji o masakru prije par dana u OŠ Maršal Tito, zbog kojih su djeca Ulcinja već doživjela stres, a da i ne pomišljamo što se dešava u glavama roditelja posije današnje dojave o bombi”, zaključio je Čauši.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve