Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

MORAČKOM LUPEŽU SUDOVI SIPAJU PARE: Beogradska batina reketira konkurenciju, dok izmišlja bolesne priče o ’’crnogorskom nacionalizmu’’!

Uredništvo Portala Aktuelno neće dozvoliti da bude ućutkano od, kako ih iz Srpske napredne stranke nazivaju, drugosrbijanskog ološa i njihovih, svježe kupljenih, medijskih toljaga. A Peroviću poručujemo da nikad nećemo dozvoliti da Crna Gora padne u ruke lupeža, biza, govečadi, dritana i URINa koji sada rade po nalogu zvaničnog Beograda, ali i lokalnih dorćolskih šanera, koji se kada je u pitanju Crna Gora ne razlikuju od Aleksandra Vučića!

Crnogorski sudovi, po svemu sudeći, i dalje se nijesu oslobodili straha i pritiska koji godinama dolazi od paramedijskih, reketaških krugova, o čemu može da posvjedoči i najnovija presuda bjelopoljskog Višeg suda protiv portala Aktuelno.

Viši sud u Bijelom Polju u vijeću sastavljenom od sudija Violete Raičević, kao predsjednice, Rafije Kadić i Binase Bektašević Erović kao članova donijelo je presudu da Portal Aktuelno plati 3.000 eura medijskom tajkunu Miodragu Mišku Peroviću, suvlasniku koncerna Vijesti na ime odštete za duševne bolove koje je uzrokovalo objavljivanje knjige ’’Miško Kesedžija i njegove bize – Esej o montenegrinskom zlu’’ na našem portalu.

Suvlasnik Vijesti Miodrag Miško Perović – “Lupež iz Morače”, “Ser lupež”, “Miško prisrbica”, “Miško reketaš”, “Don Mikeli”, “Miško mafija”, “kradljivac donacija” kako je nazvan dokumentarnom romanu “Miško Kesedžija i njegove bize/ esej o montenegrinskom zlu”

Perovića su prema tvrdnjama u tužbi, zaboljele kvalifikacije – “Ser lupež”, “Miško prisrbica”, “Miško reketaš”, “Don Mikeli”, “Miško mafija”, “kradljivac donacija”, “lupež iz Morače” i slično.

Ovom odlukom suda u Bijelom Polju preinačena je prvostepena presuda Osnovnog suda u Kolašinu prema kojoj je bilo određeno da se Peroviću plati 5.000 eura. Jasno je da se u ovom slučaju radi samo o nastavku reketaške hajke koju prema Portalu Aktuelno sprovodi takozvana ’’medijska mafija’’ (Kako se koncern ’’Vijesti’’ naziva u knjizi ”Miško Kesedžija i njegove bize”) na čelu sa Perovićem.

Brutalno spaljivanje knjige

Treba podsjetiti da je još u aprilu prošle godine Viši sud u Bijelom Polju po tužbama ’’novinarki’’ propalog nedjeljnika Monitor Milene Perović Korać i Milke Tadić Mijović, morao da ukloni tekstove iz antologijske knjige ”Miško Kesedžija i njegove bize – esej o montenegrinskom zlu”.

Miodrag Perović i Željko Ivanović: Imaju nalog da pokušaju da ugase Aktuelno, ali nikad neće uspjeti!

Iako je ova knjiga od regionalnih kritičara ocijenjena kao ”djelo koje pomjera granice na crnogorskoj književnoj sceni”, sudovi u Bijelom Polju i Kolašinu su dali nalog za njeno uklanjanje.

O liku i djelu Miodraga Perovića – ’’lupeža iz Morače’’ kako je nazvan u knjizi, bavićemo se u opširnom tekstu koji je već u pripremi. Sada treba podsjetiti da je takozvana ’’medijska mafija’’ na čelu sa suvlasnicima koncerna Vijesti Miškom Perovićem i Željkom Ivanovićem od marta 2019. godine podnijela preko 20 tužbi za naknadu nematerijalne štete zbog ’’duševnih bolova’’ izazvanih pisanjem portala Aktuelno.

O borbi portala Aktuelno sa ’’medijskom mafijom’’, njihovoj saradnji sa bivšom garniturom SDT-a kojoj su služili za medijsko pendrečenje, o reketiranju, pokušajima sabotiranja turističke sezone – opširnije možete čitati na ONLINE MAGAZINU LUČA u rubrici MEDIJSKO REKETIRANJE.

Krajnji cilj ’’medijske mafije’’ – Gašenje crnogorskog otpora velikosrpskoj okupaciji

Naše uredništvo u desetinama tekstova u potpunosti je razobličilo pozadinu tužbi takozvane ’’medijske mafije’’ na čijem su čelu Perović i Ivanović, ističući da je u pitanju groteskno licemjerje. Jer je naša medijska kuća tužena isključivo zbog vrednosnih sudova, koje i sami reketaši iz Vijesti redovno koriste.

Takođe je u pitanju želja da se uništi konkurencija i ućutka medij koji je kritički nastrojen prema političkim djelatnicima čije su Vijesti medijski pokrovitelji i čak nalogodavci, kao što su (nažalost) aktuelni premijer Dritan Abazvoić, ali i bivši premijer Zdravko Krivokapić i bivši predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Miodrag Miško Perović i agent SS Gojko Perović daju uputstva njihovom političkom oruđu Dritanu Abazoviću

Međutim, pritisak na konkurenciju i reketiranje zbog novca preko isprepadanih sudova samo je jedan, čini se mnogo manje bitan aspekt organizovane reketaške akcije utuživanja od strane Perovića i njegove družine.

Plan ’’Lupeža iz Morače’’ i njegove reketaško-ucjenjivačke klike izdajnika postao je očigledan nakon što je njihova medijska deponija prodata United Media grupi iza koje stoje lokalni beogradski političar Dragan Đilas i srpski biznismen Dragan Šolak.

”Medijska mafija’’ protiv Crne Gore

Nakon šurovanja sa svetosavskom sektom (SS) koja se vodi pod akronimom SPC, proruskim Demokratskim frontom od kojeg su uzeli stotine hiljada eura poslatih iz Kremlja, prodali su se (kako ih je Vučićev SNS preko svojih tabloida označio) drugosrbijanskom ološu po čijem nalogu su krenuli u najzlokobniji projekat do sad – kreiranje podle laži o postojanju crnogorskog nacionalizma!

Cilj ovog morbidnog, bijednog, velezdajničkog projekta je da se opravdaju srljanja njihovog političkog klovna Dritana Abazovića koji otvoreno kolaborira sa srpskom BIA-om i ispunjava naloge predsjednika Srbije Aleksndra Vučića.

Lažni drugosrbijanski šaneri: Dragani – Šolak i Đilas

Iako se za Đilasa i Šolaka po Dorćolu priča da žive zaslijepljeni mržnjom u oblaku prdeža Aleksandra Vučića, jasno je da je ova manijakalna, hegemonistička klika našla zajednički jezik kada je u pitanju uništenje Crne Gore. Jer Vučićeva Srbija, baš kao i Đilas i Šolak za Crnu Goru imaju identičan plan – asimilacija u okvire ’’srpskog sveta’’. Za ovaj zlokobni cilj udružili su se sa izdajničkim ološem iz takozvane ’’medijske mafije’’ koji već godinama pokušavaju da unište temelje Crne Gore.

’’Crnogorski nacionalizam’’, zlokobna propagandna bljuvotina izmišljena u mračnim, beogradskim propagandnim političko-bezbjednosnim podrumima, upravo se plasira preko ’’Vijesti’’ i treba da posluži da ocrni crnogorske patriote i čestite građane čiji je jedini ’’grijeh’’ ljubav prema  Crnoj Gori! Ovom malevolentnom akcijom najamnika ’’srpskog sveta’’ i medijske mafije, koja služi da opravda velikosrpski zločinački nacionalizam, detaljnije ćemo se baviti u nerednim tekstovima.

Željko Ivanović i Dragan Đilas u mračnom ćošku jednog lokala u Beogradu

Sada samo treba napomenuti ono što je sad već kristalno jasno – ogroman broj tužbi od strane čelnika ’’medijskog ganga’’ upućenih na adresu portala Aktuelno nije ništa drugo do pokušaj ućutkivanja naše medijske kuće koja je već odavno postala perjanica otpora i luča slobodarske Crne Gore.

Tužbama se želi oslabiti otpor koji pružamo pobornicima neočetnišva i velikosrpstva, čiji su portparoli postali upravo Perović i njegove podguzne muve!

Bez obzira na sve tužbe, Uredništvo Portala Aktuelno neće dozvoliti da bude ućutkano od, drugosrbijanskog ološa i njihovih, svježe kupljenih, medijskih toljaga. A Peroviću poručujemo da nikad nećemo dozvoliti da Crna Gora padne u ruke lupeža, biza, govečadi, dritana i URINa koji sada rade po nalogu zvaničnog Beograda, ali i lokalnih dorćolskih šanera, koji se kada je u pitanju Crna Gora ne razlikuju od Aleksandra Vučića!

Uredništo Portala Aktuelno

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Evidence
18.07.2022-13:16 13:16

Ponovljeni komentar:
Da su ‘Vijesti’ anticrnogorski dnevnik, to je odavno jasno. Naprimjer: urednik Ž., ‘Lovac na…. ipak muholovac, kaže za D. Abaz. „talentovani i harizmatični političar“. Odavno se tako ne nasmijah. Redovni kolumnista ART-a nikako da proviri ispod velikosrpskog ‘sača’ uprkos beskonačnog ‘kosmosa’. Zatim B. Vukićeviću smeta Nikolaidisova nagrada, a nijesam vidio da se oglasio u vezi nagrade M. Mićoviću, koji kaže da su Crnogorci ljudi nule …

Crnogorski prvijenac
18.07.2022-13:46 13:46

Idioti
I njihova ga neće do zore.

Sreten_V
18.07.2022-16:18 16:18

Saglasan do detalja! Čestitke na hrabrosti i argumentovanosti!

BobZeković
18.07.2022-18:26 18:26

Portal Aktuelno je najbolja i najljejpša medijska priča koja se dogodila Crnoj Gori. U svakom pogledu, na svakom nivou najbolji ste. Srdačaan pozdrav i podrška od Vašeg čitaoca od prvog dana.

Vracar
18.07.2022-19:00 19:00

Djilas je ugladjeni cetnik nije nista bolji od vucica samo prodaje imidz naivnim twiterasima i krugu dvojke ista su to velikosrbijanska fukara koja radi na razaranju cg

DOSIJE
18.07.2022-19:14 19:14

Radna tijela EU su prije neki mjesec izvijestila Brisel da imaju dovoljno podataka da mogu reći da je Đilas “Trojanski Konj” Aleksandra Vučića, da je povezan sa Vučićem na više načina i da perfidno sabotira stvarnu opoziciju u Srbiji.

Naturalizovani beogradjanin Djura
18.07.2022-20:53 20:53

Govedji solakov tabloid umiveni cetnici koji pokusavaju da predstave treci put ko bg sindikat