Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

NASTAVAK HAJKE ”MEDIJSKOG GANGA” Pročitajte kako je Aktuelno demontiralo šizofrene laži srpsko-ruskog propagandiste Ivanovića

Ivanović je u tužbi koju je podnio za tekst pod naslovom ''Prdnjava'' pokazao neizmjeran nivo bestidnosti i licemjerja jer iznosi gnusne neistine, crta mete uredništvu i osnivačima naše medijske kuće, a portal Aktuelno tuži zbog vrjednosnih kvalifikacija koje on redovno koristi u svojim konfuznim pisanim brljotinama bez stila i duhovitosti koje naziva ''kolumnama''.

Vlasnička struktura i ”novinari” koncerna Daily press u čiji sastav ulaze režimski tabloid V(ij)esti, istoimeni portal i TV, kao i propali nedjeljnik Monitor, po instrukcijma političkih saboraca iz aktuelne vlasti, nastavljaju bestidnu hajku nad portalom Aktuelno.

Na adresu Ski Resorta Kolašin 1450 u čijem je vlasništvu portal Aktuelno, prošle sedmice stigle su još dvije tužbe od članova takozavnog ”Medijskog ganga” i to od čelnika te organizovane grupe Željka Ivanovića i njegove koleginice Milke Tadić Mijović u kojima traže ukupno 10.000 eura za nadoknadu duševnih bolova izazvanih našim tekstovima.

Prije nego što pređemo na bestidne laži, manipulacije i gnusna podmetanja kojima je pribjegao Ivanović, u do sad najbestidnijoj tužbi, treba napomenuti da je biološki entitet sa naizgled svim karakteristikama ženskog humanoidnog oblika života pod imenom Milka Tadić Mijović, po sad već ustaljenoj tradiciji, tužila portal Aktuelno jer smo iznijeli istinu o motivima njenog djelovanja u ova dva teksta:

NEZASITE MIŠKOVE HAJKAČICE Manipulišu sudovima da bi dobile više novca od portala Aktuelno

LICEMERJE U PRAKSI Samo ”medijski gang” smije da tuži, njih niko!

Tužbom biološkog entiteta sa naizgled svim karatkeristikama ženskog humanoidnog oblika koji se vodi pod imenom Milka Tadić Mijović i političkom pozadinom čitave hajke koja se vodi protiv naše medijske kuće, bavićemo se u posebnom tekstu.

Biološki etitet sa naizgled svim karatkeristikama ženskog humanoidnog oblika koja se vodi pod imenom Milka Tadić Mijović

Zbog ogromne količine bestidnosti i manipulacija, prinuđeni smo da se danas bavimo demontiranjem laži koje je osvjedočeni manipulator Ivanović iznio u svojoj pisanoj sramoti koju naziva tužbom. Prije toga samo treba podsjeti da je uz ove dvije tužbe, takozvani ”Medijski  gang” u posljednje dvije godine podnio ukupno 18 tužbi protiv portala Aktuelno, a o detaljima te bestidne hajke koju vode protiv naše medijske kuće više čitajte na OVOM LINKU.

Tužba ili uvreda za inteligenciju i moral?

Pređimo na tužbu Željka Ivanovića koju ćemo da, narodski rečeno, razbucamo na sastavne djelove da bi činjenicama dokazali kako funkcioniše ova reketaška družina ”medijskih zulumćara”.

Ivanović je u tužbi koju je podnio za tekst pod naslovom ”Prdnjava” pokazao neizmjeran nivo bestidnosti i licemjerja jer iznosi gnusne neistine, crta mete uredništvu i osnivačima naše medijske kuće, a portal Aktuelno tuži zbog vrednosnih kvalifikacija koje on redovno koristi u svojim konfuznim pisanim brljotinama bez stila i duhovitosti koje naziva ”kolumnama”.

Ivanović sa suvlasnikom Vijesti Miškom Perovićem i liderima DF-a Andrijom Mandićem i Nebojšom Medojevićem

Već u prvim redovima tužbe Ivanović iznosi neisitnu navodeći da ga ”po ko zna koji put smišljeno i sa opasnom namjerom klevećemo”, kao i da ”nastavljamo besomučnu kampanju protiv tužioca nizom uvreda”.

Ivanoviću lažeš! Ti lično i tvoj medijski koncern za portal Aktuelno ste nebitni, i sam dobro znaš da tekst ”Prdanjava” nije nikakva kampanja protiv tebe, već samo iznuđeni odgovor na tvoje ”kolumne” u kojima si dvije sedmice za redom pominjao portal Aktuelno.

Sjećaš li se?  Lik i djelo izuzetno netalentovanog novinara u pokušaju Željka Ivanovića i njegov propadajući medijski proizvod zanima uredništvo portala Aktuleno koliko i gledanje kako ”raste trava”.

Mi imamo problem što smo fiskacija ovog ”rusko-srpskog” propagandiste i njegovog koncerna o čemu svjedoči 18 tužbi koje ste podnijeli protiv nas! Toliki broj tužbi je više nego jasna naznaka hajke, a tebe i Vijesti niko pomenuo ne bi u Aktuelno da svakih dva mejseca ne upošljavaš advokate tužbama protiv nas.

Ivanovića je takođe zaboljelo što napominjemo da je on u ” literaturi i među narodom poznat kao ”Govedo”.

Željko, taj nadimak si imao i prije nego je i osnovan portal Aktuelno a ostaće ti dok si živ, tako da je samo bezočni hir tužiti nas zbog te vrednosne kvalifikacije.

Idemo dalje.

U tekstu pod naslovom ”Prdnjava” nvaodimo da je  ”naša medijska kuća opsesija ovog nepismenog srpsko-ruskog propagandiste i njegovih najbližih saradnika”, a zatim Ivanovića nazivamo ”Crnogorska Milijana Baletić (poznata ratna i poratna huškačica i pljuvačica)” .

Ivanović u tužbi navodi da ga bez ikakvih dokaza proglašavaom za ”srpsko ruskog propagandistu” i kaže da ga time ”brutalno vrijeđamo” jer kako tvrdi u tužbi, ”čitava domaća i regionalna javnost zna da je on iskreni i pravi patriota koji nije naplaćivao svoj patriotizam” takođe navodi da ga tergetiramo kao ”kvislinga i izdajnika svoje države”.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Ova onomatopeja je najbolji odgovor na Ivanovićeve fantazije kojima valjda kuraži sebe  da povjeruje u notorne laži.

Ivanoviću – koncern Vijesti, odnosno Daily press, čiji si suvlasnik uzeo je samo za prošle parlamentarne izbore od konstituenata Demokratskog fronta pola miliona eura za kampanju, a prilažemo i dokaz.

TV Vijestiima je ispostavljena faktura na 335.193 eura, a Daily press dvije fakture na ukupno 122.298 eura.

Fakture ne lažu!

Za parlamentarne izbore 2016. godine, kako nam je rečeno iz pouzdanih izvora, vaš koncern je od DF-a dobio 300.000 eura od čega je 150.000 samo za direktne prenose kampanje, a dokumentaciju ćemo priložiti na sudu!

Dakle, Ivanoviću kad ti ekstremni, tvrdokorni rusko-srpski politički savez kakav jeste DF sipa stotine hiljada, što si ti – rusko-srpski propagandista, plaćenik ili oličenje objektivnosti i ljubavi prema Crnoj Gori?

Što se tvog patriotizma tiče, o tome crnogorska javnost sve zna, ali eto čisto da ilustrujemo to pitanjem – za koji je medij Aleksandar Vučić, koji ima neskrivene hegemonističko-okupatorske pretenzije prema Crnoj Gori, dao prvi intervju od kada obavlja funkciju predsjednika Srbije?

Sa direktorom kojeg medija se sastao Ivanoviću?

Da li je to taj patriotizam?

Da li je patriotizam saradnja sa rusko-srpskim političkim subjektima, promocija okupatorske SPC čije ste litije uživo prenosili mjesecima, šenjenje pred predsjedikom zemlje okupatora?

Željko Ivanović ugostio Aleksandra Vučića kojeg gleda kao mlada djevojka svog ljubavnika dok sjede jednog proljećnog dana na cvjetnom proplanku: Objašnjava mu koliki je ”patriota”, 100 posto!

Ako je to patriotizam portal Aktuelno će sa zadovoljstvom željeti da nas svi zovu najvećim izdajnicima u istoriji!   

Što se tiče poređenja sa novinarkom Milijanom Baletić, to samo čovjek sa ozbiljnim poremećajem može da shvati kao klevetu, ili bilo kakav oblik uvrede i kampanje, pogotovo Ivanoviću što si i sam pominjao dotičnu kada si novinara i publicistu Šekija Radončića nazivao njenim imenom. I to ćemo dostaviti sudu, ne brini.

”Prosječan građanin Željko”

Ivanoviću je takođe zasmetao i ovaj dio teksta ”Prdnjava”:

”Veoma je tužno što je Ivanović umislio da mu ogromni novac koji ima može donijeti pismenost, čak i dar za pisanje, a još je tužnije što niko iz njegove okoline ne želi, ili ne smije da ga dobronamjerno posavjetuje da batali neuspješne literarne akrobacije, jer mu jednostavno ne ide”.

U svojoj dijagnozi-tužbi Ivanović navodi da smo tekst namjerno ”ilustrovali fotografijom sa broda Ivara Slipera bivšeg direktora Telenora Crna Gora”, kako bi ”manipulativno poslali sliku javnosti da tužilac raspolaže milionima i velikim bogatstvom”.

Beč – omiljeno mjesto za prosječnog građanina Crne Gore da kupi nekretninu

Ivanoviću, niti nam je namjera bila da prikažemo da je jahta tvoja, niti nas je interesovalo čija je, ali dobro je što si priznao da si i sa čelnicima te kompanije imao prisne odnose. Fotografiju smo stavili kao ilustraciju jer nam je bilo interesantno koliko tvoja pojava na mnogo načina, estetski odudara od bilo kakvog ambijenta koji liči na luksuz ili stilsku sofisticiranost, makar to bila i jahta, čija bilo.

Očigledno je da je u nekom paranoidnom sistemu sumantih ideja Ivanović pomislio da Aktuelno podmeće kao što je to slučaj sa njegovim medijskom koncernom (dokazi o podmetanju očigledni su u posljednjoj polemici na relaciji V(ij)esti – kabinet predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, u slučaju da nas tužiš zbog ove konstatacije naći ćemo još desetine sličnih primjera).

Ivanović zatim u tužbi navodi da mu smeta to što ističemo da ima veliko bogatstvo, i to naziva ”teškom klevetom za koju ne postoje dokazi” i dalje navodi ” da živi kao prosječan crnogorski građanin”.

Pitanje za tebe Ivanoviću, ali i za crngorosku javnosti je seldeće – da li je prosječan crnogorski građanin vlasnik 12 odsto akcija u medijskom koncernu čija se vrijednost procjenjuje na 10 miliona? Da li prosječan građanin Ivanoviću posjeduje jedan ili dva stana u Beču, koji automobli ”prosječni građanin” vozi? Koji prosječan Mercedes vozi prosječan građanin?

Odgovor ćemo tražiti na sudu.

Orgija bestidnosti

Bestidni medijski tajkun orgiju manipulacija koju naziva tužbom završio je biserom!

On u tužbi ističe da mu je zasmetalo što  smo naveli da je ”suvlasnik propadajućeg medijskog koncerna (Ivanović) sinu dao ime po bivšem predsjedniku Crne Gore”. 

U tužbi  je naveo ”da prelazimo klevetama na članove porodice što prevazilazi sve gnusobe koj je tuženi do sad plasirao”.

Ako je gnusoba pomenuti da si sinu, (koji radi u Vijestima pa je sasvim legitimno pomenuti ga, i to ga ne pominjemo ni u kakvom negativnom kontekstu), dao ime po bivšem predsjedniku Filipu Vujnoviću, što onda reći za tvoj tabloid koji je punio stupce privatnim životima djece funkcinera bivše vlasti? A što reći za tvoju tendenciju ka gnusnosti kad si pomenuo ime sina vlasnika i urenika Skala radija Slavka Mandića, u polupismenom bestidnoj bljuvotini od teksta?

Dio bestidnog teksta punog govora mržnje u kojem Ivanović gnusno etiketira sina Slavka Mandića – Maksima

Ivanovića je na kraju zaboljelo što se pozivamo na kratko remek-djelo od teksta Slavka Mandića, čiji si medij ugasio zahvljajujući tužbama koje su iz straha prihvatali korumpirani i isprepadani sudovi bez trunke integriteta!

Ovom prilikom poručujemo medijskim hajkačima, da se vidimo na sudu. A korumpiranim i prestrašenim sudovima poručujemo da ako i dalje nastave da bez ikakvih dokaza, suprotno svim zakonima, evropskoj praksi, osnovama moralnosti i zdravog razuma, iz straha donose presude u korist ”medijskog ganga”, iskoristićemo sva zakonska sredstva pred domćim i međunarodnim instancama da bi zadovoljili pravdu.

Jer ovo više nije hajka, već morbidna, patološka fiksacija čiji je cilj gašenje portala Aktuelno, u kojoj su članovi ”medijskog ganga” samo eksponenti.

O političkoj pozadini ovog slučaja pisaćemo u narednim tekstovima, a do tada progonitelji treba da znaju da je časna i poštena Crna Gora na našoj strani i da smo spremni ne na sprint, već na maraton da bi došli do konačnog zadovoljenja pravde i da bi se odbranili od gnusnih prodavaca laži i manipulacija koji su se smučili svima!

Uredništvo portala Aktuelno

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

13 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Naroz
03.05.2021-13:51 13:51

Sve ste u pravu…, jedino je bilo netačno kvalifikovati Ž.I.-G kao “Kvislinga i izdajnika svoje države”. Pogrešno, njegova država je Srbija, njegovo “poreklo” okolina Kraljeva, tako da je riječ o pravom srpskom patrioti, koji se na sebi svojstven način bori za srpsku stvar. A što se tiče Milke Tadić, tu ste već zašli u njen stil života, naime ona živi i dobro zaradjuje od tužbi, otprilike dje god nadje zgodno mjesto ona tu tužbu posadi. Tako je zdravstveno i profesionalno uništila srpskog doajena novinarstva, velikog i neprevazidjenog Petra Lukovića, koji je morao prodati stan i postati beskućnik (u periodu dok… Pročitaj više »

Hajka
03.05.2021-13:56 13:56

Portal AKTUELNO, postali sta nocna mora za koncerno V(ij)esti! Rastavljate ih na proste cinioce! Koliko ce vam znaciti formulacije tipa: uz vas smo, puna podrska, samo hrabro…ne znam, ali ne sumnjam u vasu istrajnost

Miso
03.05.2021-19:33 19:33
Reply to  Hajka

Svakom pismenom je dovoljno da uporedi kvalitet pisanja bilo koga sa ovog portala sa onim priucenim, polupismenim, “novinarima” iz Vijesti. Ovo priucenim znam iz prve ruke, nedeljama sam gledao kako su ih poducavali u prostrijama jedne privatne firme u PG (20-tak godina unazad). Da ne pominjem ovoga o kome se trose rijeci odje, samo naprijed vrijeme je da on i njegovi postanu sramna proslost Crne Gore.

Samo jos da dodam, za mladje citatelje koji se mozda ne sjecaju, da se Vijesti okrecu kako vjetar duva od pro-rezimskog, preko opozicionog do svetosavskog nezavisnog izdavaca.

Neko tamo
03.05.2021-15:22 15:22

Davno su miško kesedzija i zeljko govedo trebali iza resetaka

Milos
03.05.2021-18:25 18:25

Portal Aktuelno svaka cast. Vecina zivi u mraku citajuci Vijesti. Da nike vas i CDMa ne znam sta bismo normalno procitali. Narod treba da provjeri svaki objavljeni tekst iz vijesti i da ga provjeri i da se uvjeri koliki je procenat laznih Vijesti

Tihana
03.05.2021-18:26 18:26

A Vestima inače vjeruje samo još poneki svetosavski URIN glasač

Saša
03.05.2021-18:48 18:48

Duboko vjerujem da će i ovi silnici sa jahti i planina sa svojim ljubimcima (kućni nijesu krivi i na njih ne mislim) doći na red.
Dok je čistih i čestitih novinara i ovih koji od plate žive biće pravde.
Neko to odozgora vidi sve!

gagi
03.05.2021-19:40 19:40

Pa redom sa “slikama”na prvoj Ivanovic Zeljko Govedo iz okoline Krusevca(Srbija)balega i nistavilo.Na drugoj Milka Tadic Mijovic konobarica i nocna ptica po lokalima u Americi(studirala postenje)inace klasicno strasilo.Posebno “lijepa slika” Ivanovic Govedo i Vucic Balonja dvije bagre i pominjazine koji boba ne valjaju,opste poznato da je Govedo brat Srbin spijun Vucica i Govedo se “uvrijedi”sa Prdnjava rabota sto i jeste.

Jogi
04.05.2021-00:26 00:26

Govedina umislio da je glavni šef.
Kesedžija je duh prošlosti ali Govedini ipak alo šefe ja sam šef.
Milkić nesuđena ambasadorka u Americi samo još može u ovom izabranom društvu.

Vuk
04.05.2021-08:41 08:41

Nedaj boze da nema jos AKTUELNO sta da se cita nema nista od LAZI I PODVALA Vijestima Najdrazeg gosta MILKU dosta da vidis jel zinula to je slagala a za ostale nepitaj covjek normalni koji bar malo mozga ima dosta je da ih VIDI na TV NAPRAVI LOM U KUCI OD TV DO STOLOVA i zato na TV -nacisticke vijesti sam potpuno zakljucao na TV nema njemu vise Gledanja o LAZAMA i CETNISTVU !

Panto
04.05.2021-15:46 15:46

Prdnjava nego što.
Prodane duše.

Cuca
04.05.2021-18:27 18:27

Vazda se pitah treba li reći riječ ispod ove slije Goveda.
Zar sleka sve sama ne zbori.

Tihana
04.05.2021-21:06 21:06

Podrška za najhrabriji i najbolji portal