Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučićev regrutni centar za pljačku Srbije

Predsjednik svega i svačega u Srbiji proteklih 12 godina (već je na vlasti koliko i Slobodan Milošević, još jedan političar koji je prepoznao ''kvalitete'' Crvene zvezde) odlučuje o svemu, tako da bez njegovog miga nije mogao Đilas da postane predsjednik KSS, a ni Kokeza prvi čovjek srpskog fudbala koji su imali zadatak da tokom svog mandata, dok se čiste Zvezdini dugovi, državnoj miljenici omoguće nesmetano takmičenje na domaćoj i međunarodnoj sceni

Piše: Stanko Radulović

Aleksandar Vučić i njegovi partijski drugovi godinama optužuju Dragana Đilasa da je od države na razne načine pokrao ukupno 640 miliona eura, pod pokroviteljstvom Demokratske stranke. Nakon toga predsjednik svega i svačega u Srbiji optužio je i Slavišu Kokezu da je preko Carina ojadio državu za astronomskih 640 miliona eura u periodu od samo sedam godina.

Zajedničko obojici najvećih krivaca za sve probleme Srbije je i da su u vrijeme Aleksandra Vučića bili predsjednici dva najznačajnija sportska saveza u državi – Dragan Đilas je u aprilu 2014. postao predsjednik Košarkaškog saveza Srbije, a Slaviša Kokeza iste godine postaje prvo predsjednik Fudbalskog saveza Beograda, a dvije godine kasnije i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije.

Vučića, Đilasa i Kokezu povezuje zajednička navijačka strast i činjenica da su sva trojica kriminalci sa sjeverne šipke, gdje su odrastali i regrutovani da jednog dana ojade državu kao pouzdani Zvezdini kadrovnici za najprljavije poslove. Kada im se pridoda Nebojša Čović, za kojeg svi kažu da je ojadio Srbe sa Kosova, postaje jasno da je Crvena zvezda postala regrutni centar za privredni i svaki drugi kriminal ogromnih razmjera.

Nebojša Čović i Dragan Đilas – zvezdaši

Predsjednik svega i svačega u Srbiji proteklih 12 godina (već je na vlasti koliko i Slobodan Milošević, još jedan političar koji je prepoznao “kvalitete” Crvene zvezde) odlučuje o svemu, tako da bez njegovog miga nije mogao Đilas da postane predsjednik KSS, a ni Kokeza prvi čovjek srpskog fudbala koji su imali zadatak da tokom svog mandata, dok se čiste Zvezdini dugovi, državnoj miljenici omoguće nesmetano takmičenje na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Đilas je kao predsjendik KSS omogućio Crvenoj zvezdi da se preregistruje i kao FMP takmiči bez problema, a svojim menadžerskim sposobnostima omogućio je zajedno sa Vučićem i Čovićem da nestane dug od 17 miliona eura i bude izbrisan poreski dug Crvene zvezde koji je prije deceniju i više iznosio devet miliona eura.

Zadatak Đilasa je bio da svekolikoj zvezdaškoj javnosti objasni kako je poreski dug fiktivan jer su i sami ugovori košarkaša koji su igrali za Crvenu zvezdu bili navodno fiktivni i prenaduvani, pa samim tim ni poreske obaveze nijesu mogle biti tolike već su prenaduvane, a klub ih je u stvari već platio.

Nekoliko godina kasnije predsjednik FSS Kokeza omogućio je zajedno sa Vučićem Crvenoj zvezdi da se nesmetano takmiči i da joj se ne oduzme stadion koji je bio pod hipotekom, ali i da nikada ne vrati kreditni dug bankama – Agrobanka 17,5 miliona i Marfin banka 5,5 miliona.

Pored već pomenutih Vučića, Kokeze i Terzića u cijeloj operaciji učestvovao je još jedan kadrovik Crvene zvezde – stečajni sudija u postupku likvidacije Agrobanke Dragan Milošević, istovremeno i predsjednik Nadzornog odbora FK Crvena zvezda, koji je u cijeloj operaciji pregovarao sam sa sobom.

Zajedničkim snagama generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i predjednik NO FK Crvena zvezda Dragan Milošević ubjedili su stečajnog sudiju Dragana Miloševića da Crvenoj zvezdi omogući “nestanak” duga od preko 17 miliona eura.

Nagrada za Đilasa i Kokezu za uspješno obavljen zadatak od “države”, čitaj predsjednika svega i svačega u Srbiji, da nikada ne budu do kraja istraženi, i da obojica onih više od 600 miliona državnih para zadrže u trajno vlasništvo. Uostalom Alek i Crvena zvezda znaju kao se valja zahvaliti za dobro obavljen posao u Crvenoj zvezdi i na funkcijama u FSS i KSS.

Srbiju u narednim godinama, ako se nešto ozbiljno ne promjeni čeka pogrom od novog Vučićevog i Zvezdinog kadrovika za pelješenje Srbije. Naime, aktuelni potpredsjednik FSS i bivši ministar za poljsko mlijeko Branislav Nedimović zajedno sa Draganom Džajićem u martu prošle godine preuzeo je brigu o FSS i za samo nekoliko dana nestao je poreski dug FK Crvena zvezda, a već se pominju utaje od desetine miliona koje su navodno isplaćene na račun Dragana Stojkovića i njegovog stručnog štaba. Gle čuda, još jednog kadrovika Crvene zvezde, i gle čuda, nekadašnjeg predsjednika FS Jugoslavije!

Kada se već pomenutim Zvezdinim i Vučićevim kadrovima dodaju Zvezdan Terzić, bivši predsjednik FSS, Dragan Džajić, aktuelni predsjendik FSS jasno je da je kriminalcima regrutni centar Crvena zvezda, a funkcije u sportskim savezima nagrada za uspješno obavljene poslove.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Filip
09.03.2024-22:20 22:20

vec na vlasti kao milosevic , a ni pola kao MIlo. Govori dovoljno kakvog smo diktatora imali

Filip
09.03.2024-22:25 22:25

Sta vama teskim Crnogorcima smeta zvezda. Druze use i u svoje kljuse evo imas raspalu Buducnost pa o njoj pisi.