Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Miodrag Živković predsjednik Savjeta Građanske inicijative 21.maj

Za predsjednika Savjeta je izabran Miodrag Živković dok su za potpredsjednicu/ka Savjeta izabrani Andrijana Klikovac i Branko Baletić

Novi centralni Savjet Građanske inicijative “21. maj” neposrednim glasanjem izabrao je novo rukovodstvo Savjeta Pokreta sa mandatom u trajanju od dvije godine.

Za predsjednika Savjeta je izabran Miodrag Živković dok su za potpredsjednicu/ka Savjeta izabrani Andrijana Klikovac i Branko Baletić.

“Savjet će uskoro izabrati i Koordinacioni odbor koji je glavni operativni organ Pokreta koga čine izvršni koordinator i 14 članova. Nakon toga će se steći organizacioni i kadrovski uslovi za stabilan nastavak samostalnog djelovanja Pokreta”, navode iz ovog pokreta.

Podsjećaju da je GI “21.maj“ konstituisan prije dvije godine kao proevropski, građanski i multietnički društveni pokret koji će javno afirmisati i štititi vrijednosti i ideale bez kojih nije zamisliv prosperitet i razvoj naše države i društva.

“Pokret nastavlja svoju misiju kao nadstranačka, sekularna i autonomna građanska inicijativa koja okuplja državljane Crne Gore iz zemlje i dijaspore sa ciljem da vrijednosti i tekovine koje su 21.maja 2006. godine postale temelji obnovljene proevropske crnogorske države budu trajan i neotuđiv dio društvene i političke svijesti ubjedljive većine naših građana”, poručuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Riki
07.04.2023-11:14 11:14

Bilo bi dobro Miko da učiniš nešto konkretno za C.Goru, a ne da se samo od perioda do perioda birate na funkcije.