Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević na sjednici predsjedništva PzP-a: Raste rejting Demokratskog fronta

Medojević je predstavio plan aktivnosti internet tima DF, kao i do sada obavljene akcije na omasovljenju litija i podršci borbi za očuvanje svetinja

U Podgorici je danas održana sjednica predsjedništva Pokreta za promjene. Predsjednik partije Nebojša Medojević, koji je predsjedavao sjednicom, informisao je članove predsjedništva o najnovijim aktivnostima PzP-a i DF-a, stavljajući akcenat na tešku situaciju u kojoj se Crna Gora nalazi, a povodom najnovijeg Zakona o slobodi vjeroispovjesti koji direktno krši prava i otima imovinu SPC u Crnoj Gori.

foto PzP

Medojević je upozao članove Predsjedništva sa rezultatima intenzivnih međunarodnih aktivnosti koje su doprinijele vidljivim unapređenjem pozicije PzP i DF i podrškom njihovoj borbi za elementarna ljudska prava i slobode koja su dramatično ugrožena od strane diktatorskog režima DPS.

Medojević je upoznao Predsjedništvo PZP o rezultatima više anketa javnog mjenja koja ukazuju na rast rejtinga DF i pad rejtinga DPS, gdje je DF porastao na 22-23 odsto , dok su Demokrate na 11-12 odsto, a DPS na istorijskom minimumu od 33-34 procenta.

Medojević je predstavio plan aktivnosti internet tima DF, kao i do sada obavljene akcije na omasovljenju litija i podršci borbi za očuvanje svetinja.

Zamjenik Predsjednika PZP Branko Radulović je pojasnio neka od najvazjijih pitanja u funkcionisanju DF i istakao neophodnost jačanja ovog savjeta i njegove misije, smjene režima u Crnoj Gori.

Na današnjoj sjednici usvojene su i odluke o formiranju nadzornog odbora PzP, a za Predsjednika ovog tijela izabran je Čel Ismailusufi, dok su za članove izabrani Arsenije Lalatović i Aleksandar Lekić.

Usvojena je i odluka o formiranju staturne komisije. Za predsjednicu ovog tijela izabrana je Branka Bošnjak, dok su za članove izabrani Ranko Aligrudić i Dražen Medojević.

Takođe, na predlog Predsjednika PzP Nebojše Medojevića, predsjedništvo je izabralo Dejana Vujisića za direktora partije, dok je za portparola izabran Nikola Bajčetić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve