Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Demos: Očekujemo da će predsjednički kandidati nastaviti predizbornu kampanju u mirnom i kolegijalnom tonu

''Bez obzira na zabrinjavajuće pojave nasilja sa sve prepoznatljivijim inspiratorima, većinska Crna Gora osuđuje onakve scene''

Demos najoštrije osuđuje današnji napad na Jakova Milatovića, saopšteno je iz te partije povodom današnjih dešavanja na Cetinju uoči tribine predsjedničkog kandidata Evrope sad.

”Bez obzira na zabrinjavajuće pojave nasilja sa sve prepoznatljivijim inspiratorima, većinska Crna Gora osuđuje onakve scene”, navedeno je u saopštenju te partije.

U Demosu očekuju da će predsjednički kandidati nastaviti predizbornu kampanju u mirnom i kolegijalnom tonu, a da će nadležni organi biti sposobni da reaguju na pravi način.

”Nadamo se da je, uprkos trzajima prevaziđenih politika manipulacija, ipak gotovo sa ostrašćenim djelovanjima u Crnoj Gori”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
10.03.2023-21:30 21:30

Demos-LEKIĆ- primjer političkogh nasilja uvijenog u demokratiju obmane, laži, prevare, parazitizma, beskorisnosti, i svakojakog zla. Demos-LEKIĆ- JEDAN od uzročnika užosnog života građana Crne Gore, jedan od učesnika najveće pljalke Crne Gore u njenog istoriji. U tome je problem građana Crne Gore, što su ovakvi političari ka LEKIĆ, manjestili da mogu biti predsjednici države, premijeiri, da mogu vladati ljudima, smtrajući ih sam igračkama u njihovim uzasnim umovima i namjerama.OPREM DOBRO ĆAKI LEKIĆ!

Zunzar_Bd
11.03.2023-11:16 11:16

Lekić je gospodin realno čovjek je koliko do srijede predsjednik vlade Crne Gore.