Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

HAOS U NIKŠIĆU: Navijači na terenu meč prekinut, pa nastavljen nakon sat pauze

Prema posljednjim informacijama, sudije traže da se isprazni dio tribina na kojem se nalaze navijači Sutjeske kako bi meč bio nastavljen

Šampionat Crne Gore ulazi u samu završnici, neizvjesna je borba za titulu, neizvjesna je borba za opstanak, ali se skandali ređaju iz runde u rundu.

U ovom momentu je prekinuta utakmica između Sutjeska i Petrovca u Nikšiću, u momentu kada su gosti sredinom drugog poluvremena vodili sa 1:0.

Naime, sudije prvo nisu svirale očigledan penal nad Draganom Grivićem, koji je rukama oboren u kaznenom prostoru. Nedugo zatim, Grivić je uspio da zatrese mrežu, navijači su uletjeli na teren, sudije prekinule meč i napustile teren.

Prema posljednjim informacijama, sudije traže da se isprazni dio tribina na kojem se nalaze navijači Sutjeske kako bi meč bio nastavljen.

Podsjećanja radi, u proteklih mjesec i nešto više dana, vidjeli smo prekid utakmice između Budućnosti i Dečića (ispražnjen dio tribine sa navijačima Budućnosti zbog ubacivanja pirotehnike na teren), divljanje navijača Sutjeske po Tivtu, tuču čelnika kluba tokom utakmice Arsenal Tivat – Mornar Bar, tuču igrača Budućnosti posle derbija sa Sutjeskom, a zatim i skandalozne i zastrašujuće pretnje treneru Budućnosti, Ivanu Brnoviću, kome je NN osoba javila da mu je kćerka oteta, tražila otkup od 20 hiljada eura, ali se na svu sreću ustanovilo da je sve bila lažnja prijetnja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve