Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Carević i Radović se pojavili ispred zgrade Opštine: Ustav i zakoni suspendovani

Smijenjeni čelnici budvanske opštine Marko Carević i Krsto Radović pojavili su se ispred zgrade Opštine Budva i obratili se okupljenim građanima

Smijenjeni čelnici budvanske opštine Marko Carević i Krsto Radović pojavili su se ispred zgrade Opštine Budva i obratili se okupljenim građanima.

screenshot

Carević se pojavio sa štakama i nogom u gipsu.

“Ovo što se događa u Budvi rade samo kukavice, izrodi i izdajnici”, rekao je Carević.

Radović je poručio da Crna Gora više nema Ustav, da su Ustav i zakoni suspendovani.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru su saopštili da je nakon privođenja, u Centru bezbjednosti Budva utvrđeno da je Carevićev sin Milan napao policijskog službenika.

“Dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru obaviješten je od policijskih službenika Uprave policije Centar bezbjednost Budva da je privedena osoba koje je ispred zgrade Opštine Budva napalo policijskog službenika koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede. Nakon privođenja, u Centru bezbjednosti Budva lice koje je napalo policijskog službenika identifikovano je i utvrđeno je da se radi o M.C. iz Budve”, saopšteno je iz ODT Kotor.

Novo rukovodstvo Opštine Budva nije uspjelo da zavede odluku o razrješenju bivših čelnika tog grada Marka Carevića i Krsta Radovića, jer u Opštini, kako saznaje Pobjeda, nijesu zatekli službene pečate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve