Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Radović: Demokratski front vrši najsuroviji pritisak na zaposlene u državnim i opštinskim preduzećima

Takođe, dodaje,  prostorije državnih i opštinskih preduzeća, prostorije mjesnih zajednica i sale pojedinih hotela pretvorile su se u štabove samo jedne partije

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva Krsto Radović tvrdi da Demokratski front (DF) vrši najsuroviji pritisak na zaposlene u državnim i opštinskim preduzećima

“Poštovani sugrađani, uprkos istinskoj želji da ne podgrijavam predizborne tenzije i nadi da će nam barem jedan izborni ciklus proći bez negativnih stvari, osjećam potrebu da javno osudim nasilničko ponašanje pojedinih učesnika na predstojećim lokalnim izborima u Budvi. Partija kojoj pripadam i ja lično, zalagali smo se da se svi izborni procesi odvijaju u miru, toleranciji i bez dodatnog spoljnjeg pritiska. Takođe, borili smo se i za to da se zaposleni u javnim preduzećima ne pritiskaju na bilo koji način, da se ne prave spiskovi zaposlenih, a čemu nažalost možemo svedočiti u preoteklim danima”, navodi Radović.

Navodi da se danas najsuroviji pritisak vrši na zaposlene u državnim i opštinskim preduzećima od strane Demokratskog fronta.

“Svjesni smo da i ovolikog mrcvarenja i ucjenjivanja nije bilo možda ni u zenitu moći Demokratske partije socijalista. Moram pomenuti i da se pojedini zaposleni oslobađaju svojih svakodnevnih radnih obaveza kako bi bili na svakodnevnom raspolaganju DF- u a da se inkasanti, radnici zaposleni u gradskoj čistoći, radnici obezbeđenja i drugi prisiljavaju na terenski rad u kampanji DF- a. O nezakonitom trošenju opštinskih sredstava ne treba trošiti ni riječi”, ističe Radović.

Takođe, dodaje,  prostorije državnih i opštinskih preduzeća, prostorije mjesnih zajednica i sale pojedinih hotela pretvorile su se u štabove samo jedne partije.

“Uvaženi sugrađani, budite svjesni da svemu ovome dolazi kraj 23. oktobra i da će pojedini sadašnji funkcioniri, koji bi bez te svoje fotelje u ovom gradu bili niko i ništa, platiti cijenu njihovih ucjena a da će već 24. oktobar donijeti neke ljepše boje našem gradu. I zato #Idemoljudi #IdemoBudva”, poručuje Radović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve