Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Idemo na izbore, iako je to ludilo uma, od Ustavnog suda ne očekujem ništa

Upitan o izborima, on ponavlja da se izbori moraju održati ''ili 11. juna ili kad god'' ali da ostaje pri ranijem stavu da je odluka o njihovom raspisivanju neustavna

Premijer Dritan Abazović rekao je da od Ustavnog suda ne očekuje ništa kada je u pitanju donošenje odluke o ustavnosti Zakona o predsjedniku o kojem bi ovaj sud danas trebalo da raspravlja.

”Od Ustavnog suda ne očekujem ništa, oni iz političkih razloga čekaju da prođe vrijeme… vrlo neodlučni ljudi. Mi ništa ne bi imali kao interperaticiju da imamo odluku Ustavnog suda. Ne očekujem ništa, što se mene tiče ako im je lakše da se ne saastaju neka budu u leru i u narednom periodu”, rekao je Abazović novinarima u Vili Gorica.

Upitan o izborima, on ponavlja da se izbori moraju održati “ili 11. juna ili kad god” ali da ostaje pri ranijem stavu da je odluka o njihovom raspisivanju neustavna.

”Izbori moraju da budu 11. juna ili kad god ali ja ne odustajem od stava u koji sam ubijeđen i ponavljam kao papagaj – nemojte da uskratimo pravo nvoom predsjedniku Jakovu Milatoviću da u svakom trenutku može da raspušti parlament imao povod ili ne.. Nemojte samo da pravna javnost ili bilo ko, da sjutra osporimo človjeku da bilo koji sekundu donese ukaz o raspuštanju Parlamenta. Po meni je to ludilo uma ali nema iznenađenja u Crnoj Gori idemo na izbore, nikakv problem nije, ja se radujem kampanji”, rekao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
12.05.2023-13:57 13:57

Samo vasu vladu da vise ne gledamo na izbore niko vas ne tjera ! Zahvaljujuci Djukanovicu Joko i ti dobijli ste titulu da vodite CG sa o,01% to je jedinstven slucaj u svijetu jos trazite da je neustavno sto je gos Djukanovic raspisao izbore 11 juna kazna od .Boga on sve vidi izmerit ce te se 11 juna !

tivatski58
15.05.2023-07:28 07:28

ABAZOVICU TI SI NULA