Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Starbaks u Crnu Goru stiže početkom 2024.

Turski privrednici, kako je navedeno, upoznali su predsjednika Vlade sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim investicionim planom u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović sastao se danas sa Mustafom Yiğit-om, izvršnim direktorom turske kompanije Zeren Holding, koja je zakupila franšizu poznatog američkog lanca kafeterija “Starbucks”.

“Yiğit je Abazovića upoznao sa njihovom namjerom da prvi objekat Starbaksa otvore u Crnoj Gori i obavijestio da je u toku završetak svih potrebnih procedura i da se početkom naredne godine otvori prvi Starbaks objekat u Crnoj Gori”, saopšteno je iz kabineta premijera.

Turski privrednici, kako je navedeno, upoznali su predsjednika Vlade sa svojim petogodišnjim radom u Crnoj Gori, kao i ambicioznim investicionim planom u više oblasti, poput bankarstva i nekretnina.

Abazović je izrazio zahvalnost na posvećenosti Crnoj Gori i ohrabrio da nastave sa ulaganjima.

“Vlada Crne Gore spremna da u svakom momentu pomogne stranim investitorima”, kazao je Abazović naglašavajući značaj dolaska svjetskih brendova, kao što je Starbaks, na naše tržište.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve