Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Analizirati poslovanje Budvanske rivijere

Jednoglasno je donio Odluku o formiranju Komisije za analizu poslovnog odnosa Društva i ''Euromix trade'' DOO Podgorica

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva (Društvo) na II sjednici, održanoj 23.07.2021. godine, jednoglasno je donio Odluku o formiranju Komisije za analizu poslovnog odnosa Društva i „Euromix trade“ DOO Podgorica, saopšteno je iz Budvanske rivijere.

“Polazeći od kompleksnosti poslovnog odnosa Društva sa „Euromix trade“ DOO Podgorica, Odbor direktora u novom sazivu je mišljenja da je neophodno sačiniti analizu istog sa predlozima rješenja za zaštitu prava i interesa Društva.

Većinom glasova Odbor direktora nije usvojio Predlog odluke o formiranju Komisije za ispitivanje poslovanja Društva. Za donošenje predmetne odluke glasali su predsjednik Odbora Mijomir Pejović i član Odbora Aleksandar Jeličić, dok su protiv bili članovi Odbora Nebojša Janović, Vladimir Sekulić i Jovan Purar”, navedeno je u saopštenju.

Podsjećaju, 17.06.2021. godine, odlukom Skupštine akcionara, u novi Odbor direktora imenovani su Mijomir Pejović, Nebojša Janović i Aleksandar Jeličić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred AIK banke i Jovan Purar kao predstavnik Tandexon limited.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve