Ponedjeljak, 24 Juna, 2024
Rubrika:

Uoči 21. maja Alijansa žena DPS Nikšić organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi

''I kroz ovu aktivnost, žene iz Demokratske partije socijalista Nikšić šalju jasnu poruku da bi uvijek trebali da budemo svjesni istine da naše malo nekome znači mnogo, te da humanost i plemenitost moraju biti vrijednosti na kojima ćemo graditi naše društvo'', navodi se u saopštenju

Povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, sada već, slobodno možemo kazati, tradicionalno, Alijansa žena Demokratske partije socijalista Nikšić organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi.

“I kroz ovu aktivnost, žene iz Demokratske partije socijalista Nikšić šalju jasnu poruku da bi uvijek trebali da budemo svjesni istine da naše malo nekome znači mnogo, te da humanost i plemenitost moraju biti vrijednosti na kojima ćemo graditi naše društvo”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da sve što nikšićka Alijansa žena DPS-a u kontinuitetu radi, radi kako bi svojim primjerom pokazala da uvijek mogu i više, i bolje, kada je u pitanju doprinos koji daju društvenoj zajednici, te da je važno da imamo osjećaj jedni za druge.

Foto: Alijansa žena DPS Nikšić
Foto: Alijansa žena DPS Nikšić

“Ovo je još jedna uspješna akcija naše Alijanse, na koju sam posebno ponosna, jer šalje poruku o dobročinstvu i solidarnosti. Zahvaljujem jer ste se odazvale i ovoj plemenitoj akcijii”, poručila je kratko koordinatorka Alijanse žena DPS Nikšić Ivana Sarić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve