Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Abazović: Budvanska rivijera ostvarila dva miliona eura veći prihod nego prošle godine

Prema njegovim riječima, ambicija je da se pokrene investicioni ciklus koji bi rezultirao da se svi smještajni kapaciteti Slovenske plaže podignu sa tri na četiri zvjezdice

Budvanska rivijera za prvih sedam mjeseci ove godine ostvarila je dva miliona eura veći prihod u odnosu na isti period prošle godine, što je i apsolutni rekord u istoriji njihovog poslovanja, tvrdi premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

“Zajedno sa ministrom Goranom Đurovićem boravili smo u radnoj posjeti HG Budvanska rivijera i uvjerili se u poslovne rezulate koje su bolji nego ikada ranije kada su u pitanju prihodi. Slobodnog mjesta nema još od aprila mjeseca, a što je i važnije već se prave planovi za narednu sezonu”, napisao je Abazović na Telegramu.

Prema njegovim riječima, ambicija je da se pokrene investicioni ciklus koji bi rezultirao da se svi smještajni kapaciteti Slovenske plaže podignu sa tri na četiri zvjezdice.

“Vlada Crne Gore pruža bezrezervnu podršku svim projektima koji imaju za cilj unapređenje turističke ponude kako Budve, tako i Crne Gore. Zahvaljujem predsjedniku borda  Mijomiru Pejoviću, izvršnom direktoru Jovici Gregoviću, kao i svim zaposlenima u uHG Budvanska Rivijera, na uspješnoj saradnji koju permanentno ostvarujemo. Svim gostima sada već prepunog crnogorskog primorja, kao i onima na koji borave na sjeveru i drugim djelovima zemlje, želim ugodan boravak u našoj državi. Idemo prema rekordu”, zaključio je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dpero
12.08.2023-17:12 17:12

Tacno ali od prodaje droge!!

cetinje
13.08.2023-17:07 17:07

Dakle m sto preskoci u lazima barona Minhauzena nego i Nebojsu Medojevica,ostavi ga u “male”aj se vuci odvratni Shqiptarr.