Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Abazoviću svaka istina ovakva, đe je plitko tu huči

''Vlada nije ništa predložila, niti su predložili 'Spajić i Milović', jer se Nacrt zakona nalazi na javnoj raspravi koja traje do 28. aprila, i u tom procesu će biti uvažene sve konstruktivne sugestije'', istakao je Milović

Iako smo Nacrt izmjena i dopuna Zakona o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću radili u saradnji sa Evropskom komisijom, Savjetom Evrope, SDT-om i drugim relevantnim institucijama, Dritan Abazović po starom običaju nastavlja sa banalnim neistinama u cilju provincijske teatralizacije politike u kojoj se jedino i snalazi, saopštio je ministar pravde Andrej Milović.

“Ali, da zbog javnosti Crne Gore govorimo činjenicama: Vlada nije ništa predložila, niti su predložili “Spajić i Milović”, jer se Nacrt zakona nalazi na javnoj raspravi koja traje do 28. aprila, i u tom procesu će biti uvažene sve konstruktivne sugestije. Toliko o tome”, istakao je Milović.

Dalje dodaje da Ministarstvo pravde i 44. Vlada nisu odustali od “Italijanskog modela”.

“Naprotiv! Radi se na dva kolosijeka, paralelno sa unaprjeđenjem krivičnog modela po preporuci EK i međunarodnih eksperata, radi se i na građanskom modelu oduzimanja imovinske koristi za koji treba više vremena s obzirom da taj model nije postojao u Crnoj Gori, pa ga je potrebno pravilno postaviti kako bi bio primjenjiv u praksi, a ne PR politički trik. Jer za razliku od praksi 43. Abazovićeve Vlade, ova Vlada stvari radi temeljno, ozbiljno i efikasno, bez fanfara, pompe i cirkusantskih trikova”, naglasio je Milović.

Prema riječima Milovića od kada Abazović napada 44. Vladu, posebno Spajića i njega da štitimo mafiju, uhapšeni su bivši direktor policije, bivši Glavni specijalni tužilac, bivši šef SBPOK-a, pripadnici raznih klanova, pa je izgleda samo njemu jasno kako to mi štitimo mafiju.

“Ali, Crna Gora zna da je Abazoviću svaka istina ovakva. Kako je govorio Sula Radov, đe je plitko tu huči. Pametnom dosta”, zaključio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
kupus
22.04.2024-19:40 19:40

Gos Milovicu Njega ceka ista sudbina hapsenja ka ove sto si nabrojao veliko i bit ce upisan u istoriju CG kakvo je zlo i lopovluk napravi CG klupko se odmotava !

BobZeković
23.04.2024-04:51 04:51

Plitko je i kod tebe Miloviću i kod Spajića, i Milatoivća, i PES-a, sve u službi kriminalne, mafijaške, korumpirane, ubilačke, prljave Srbije!. Toliko vi je plitko, da vi se, po dnu kojim žestoko gazite Crnogorski narod i razarate Crnogorsko društvo, svuda kojim čvrsto gazite, svuda vide lik srpskog okupatora, obavijen crnom mantijom srpske vjere. Podržavate TU sa mračnom crkvom srbije! ISTI STE KA ABAZOVIĆ! MARAMICA SA DVA LICA, OBA PRLJAVA I POKVARENA I NESTRUČNA ZA BILO ŠTO DOBRO, A STRUČNA SAMO ZA LAŽAVO I LOŠE!