Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Nadal: Đokoviću želim sve najbolje, volio bih da je u Australiji

Nadal je jutros prošao u drugu rundu takmičenja, dok je srpski teniser i glavni favorit u nedjelju morao da napusti zemlju

Rafael Nadal kaže da je sa Novakom Đokovićem uvijek imao dobre odnose i da bi volio da je srpski teniser dobio zeleno svijetlo za učešće na Australijan openu.

Nadal je jutros prošao u drugu rundu takmičenja, dok je srpski teniser i glavni favorit u nedjelju morao da napusti zemlju.

– Već sam umoran od ovih priča. Prije nedjelju dana, kada je dobio spor na prvoj instanci, rekao sam da je pravda rekla svoje. Tad su saopštili da je viza u redu, pošteno. Juče su rekli nešto drugačije, a ja nikad neću ići protiv pravde. U idealnom, sportskom svijetu, najbolje je kad najbolji igraju. Da je Đoković igrao to bi bilo najbolje za sve, rekao je Nadal.

Španac smatra da prvi reket svijeta snosi svoj dio odgovornosti za cijelu ovu zbrku.

– Uvijek sam imao poštovanje prema svojim rivalima. U svlačionici je lakše kad imaš dobre odnose sa kolegama, srećniji si, život je lakši. S Novakom nije izuzetak, uvijek smo imali dobre odnose. Želim mu sve najbolje. Situacija se jeste zakomplikovala i ne mislim da je on jedini koji je pogriješio. Ima ih više odgovornih. Ali i on je jedan od odgovornih. Ipak, zaista bih volio da igra, završio je Nadal.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve