Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Reket i ucjene Željka i Miška ne prihvatamo

Prema njegovim riječima, “nacistički model” vlasnika Vijesti i uvođenje diskriminacije da jedna pravila važe za URU, “a druga za sve ostale neće proći”!

Neće nas Željko Ivanović i Miško Perović reketirati i ucjenjivati. Nama je svaki građanin Crne Gore jednak i svaki glas na izborima dat protiv DPS mafije je isti i podjednako važan, kazao je jedan od lidera DF i predsjednik Pokrata za promjene Nebojša Medojević komentarišući pregovore unutar vladajuće koalicije povodom rekonstrukcije Vlade.

Naglasio je nekoliko tačaka, čije ispunjenje očekuje. Ukoliko ne dođe do njihove realizacije poziva na izbore.

“Poštovati izbornu volju građana; demontaža Đukanovićevog režima; PzP traži potpredsjedničko mjesto za koordinaciju službi bezbjednosti i demokratsku tranziciju; bez ucjena i uslovljavanja; ako ne možemo da se dogovorimo, na ovim principima, idemo na izbore”, naveo je Medojević.

Prema njegovim riječima, “nacistički model” vlasnika Vijesti i uvođenje diskriminacije da jedna pravila važe za URU, “a druga za sve ostale neće proći”!

“Ako nećete dogovor sa nama, idite sa DPS mafijom kao što je uradila i vaša Pozitivna”, naglasio je Medojević.

Ako hoćete pošteni, dodaje Medojević, demokratski i principijelan dogovor, “mi smo tu”.

“Ucjene i reketiranje i sprečavanje demontaže Đukanovićevog režima, nema podršku. Idemo na izbore. Neka građani Crne Gore kažu ko je za radikalne promjene i demontažu lopovskog sistema Đukanovića, a ko je za dilove sa mafijom”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nevena
06.10.2021-18:04 18:04

Mece sav si nesto izguzvan od URA na izbore pa kome kapa Crnogorska kome carapa Srpska i zavrsite vise sa sastancima neda vama DRITKO KORITO!!

BMX
06.10.2021-19:25 19:25

Covjek koga je Zorana Mihajlovic, tada potpresjednica Vlade Srbije javno pitala “ko te sad placa ? i koja je izjavila da posjeduju dokumenta o njegovoj saradnji sa zemunskim klanom, koji ce objaviti ako bude potrebe” . Covjek koji je predsjednika SAD , Bajdena nazvao “komunjarom” i dr uvredama. Covjek koji trazi suspenziju Ustava i zakona da bi sprovodio progon svih onih koji ne misle kao proruski i velikosrpski DF. I on da bude u Vladi i da odlucuje o bilo cemu ?! Bez glasova URA nikad ne bi bili vlast

TeraNostra
06.10.2021-23:20 23:20

Meni nikad neće biti jasno kako je moguće da je jedan zastupnik na ovaj način govori o predsjedniku države ? Predsjednik države je INSTITUCIJA, nebitno je ime i prezime. NE MOŽE se vrijeđati instituciju države u kojoj si zastupnik !