Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Zvezdi prijeti finansijski kolaps

Izraelski mediji tvrde da u narednom periodu predstoji velika borba za novac, a da Crvena zvezzda ima mehanizme da ne plaća, ali i da se duguje fudbalerima.

Izraelski mediji tvrde da između Baraka Bahara i Zvezdana Terzića nije bilo nikakvog dogovora oko sporazumnog raskida ugovora, a kamoli da su dogovoreni načini isplate dugovanja, kako je pričao na konferenciji za medije generalni direktor Crvene zvezde.

Čak, šta više, izraelski mediji tvrde da u narednom periodu predstoji velika borba za novac, a da Crvena zvezzda ima mehanizme da ne plaća, ali i da se duguje fudbalerima.

“Ispada da Crvena zvezda ima metod da ne plaća. Baharu i izraelskim stručnjacima do sada se duguju dvije plate, uskoro će i treća kad istekne decembar. Igrači takođe u posljednjem periodu nijesu dobijali novac i nijesu imali priliku da vide novac na svojim bankovnim računima. Metoda se čini jasna. Bahar je otpušten preko medija i time je izvršen pritisak na trenere da prihvate odluku”, napisao je izraelski medij “One” (jedan).

Ako se ispostavi tačnim da Crvena zvezda fudbalerima duguje već nekoliko plata, a danas je Beograd sa Baharom napustio i Piter Olajnika, Vučićevo mezimče neće moći više da zaštiti ni Aleksandar Vučić, ni Aleksandar Čeferin i njegova balkanizovana UEFA.

Terzić se u tom slučaju upleo u svoje laži, kao pile u kučinu, a Bahar očigledno zna šta radi i neće odustati od svojih potraživanja.

Optužba Izraelaca da Crvena zvezda ima mehanizme da ne plaća mogla bi biti vrlo opasna i da pokrene lavinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve