Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Zvezdan Terzić je opet lagao, Barak Bahar nije potpisao otkaz

Bahar je otišao bez riječi iz Srbije, čak se ni na društvenim mrežama nije oprostio od kluba, odnosno posljednje njegovo obraćanje bilo je u Humskoj, kada je poslije poraza u 171. vječitom derbiju poručio da ga čekaju razgovori sa upravom.

Crvena zvezda je danas promovisala nasljednika Baraka Bahara, na klupu Crvene zvezde ponovo će Vladan Milojevič, trener koji je vodio tim u najviše sklanjalica u istoriji Superlige Srbije, kolokvijalno, ping čpong lige Aleksandra Vučića.

U međuvremenu na svjetlost dana izašla je još jedna laž Zvezdana Terzića koji je juče na konferenciji za novinare tvrdio kako je postignut dogovor o razlazu sa izraelskom stručnjakom, i medijima predstavio svoj “dogovor”, koji Bahar nije potvrdio.

Bahar je otišao bez riječi iz Srbije, čak se ni na društvenim mrežama nije oprostio od kluba, odnosno posljednje njegovo obraćanje bilo je u Humskoj, kada je poslije poraza u 171. vječitom derbiju poručio da ga čekaju razgovori sa upravom.

Da li ih je bilo, još nije jasno – generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je medijima otkrio da je “Bahar bio džentlmen” i da je dogovoreno da neće uzeti “novac koji mu ne pripada”, odnosno klub će ga plaćati samo dok ne nađe novi posao.

Sa druge strane, Izraelac se nije oglašavao, ali izraelski mediji koji ga prate u stopu – i koji su objavili i fotografije sa aerodroma u Izraelu – poručuju da situacija nije baš takva.

Poznavajući razmetljivost Terzića da je Bahar zaista potpisao raskid ugovora mlatarao bi papirima na konferenciji za medije i bio mnogo načpadniji nego što je bio.

Terzić na konferenciji nije čak ni kritikovao Bahara, kojeg je otpustio, nadajući se da će ga tako odobrovoljiti, ali se pokazalo da izraelski stručnjak nije podlegao pritisku srpskih medija pod kontrolom Aleksandra Vučića.

Vučićevi i Terzićevi mediji su proteklih mjeseci tjerali svakodnevno Bahara i na taj način stvarali odijum “zvezdaške javnosti” prema njemu i pokušavali da kod Izraelca stvore osjećaj krivice, ali očigledno nijesu uspjeli.

Prema slovu ugovora Zvezda je dužna baharu da isplati za tri godine 7,5 miliona eura, i njegovom stučnom štabu kjoš trojica trenera po 400.000 po godini. Ukupno to je dug od preko osam miliona eura. Teško da će Izraelci da se odreknu tog novca, pogotovo što znaju kakva je bila propaganda u medijima od strane Crvene zvezde da se oni otpuste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miroslav
08.01.2024-11:15 11:15

Šta treba da ga drži do kraja ugovora i da se oprostimo od titule,čovek vodi utakmicu bez i malo emocija stoji ko mumija pored aut linije trebalo ga je oterati a i oni sto su ga doveli i takav ugovor napravili trebaju snositi odgovornost nažalost sve će se svaliti na klupsku kasu kao i uvek.