Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Večeras još jedna namještena utakmica Crvena zvezda – FMP

Crvena zvezda i FMP su od 2011. godine odigrali do sada 38 namještenih utakmica i na taj način od regularnosti ABA lige napravili cirkus.

Regularnost Admiralbet ABA lige već 12 godina ne postoje, od kada je dozvoljeno da FMP i reformisana Crvena zvezda (drugi FMP) igraju kao klubovi jednog vlasnika (Nebojša Čović) u istom rangu takmičenja.

Od tada u ABA ligi, ali i ostalim takmičenjima u Srbij,i FMP i Crvena zvezda igraju minimum dvije, često i više namještenih utakmica, u sezoni u kojima se pobjednik uvijek zna – Crvena zvezda je napravila nikad viđenu seriju od 38 pobjeda protiv kluba kojem je unaprijed zabranjeno da savlada “stariju sestricu”.

Zbog toga smješno zvuče riječi trenera Crvene zvezde Janisa Sferopulosa koji priča o tome kako će se FMP “boriti nekom novom energijom”.

“FMP je tim koji se značajno promijenio od naše prve utakmice u prvom krugu. Sada je tu novi trener i mnogo novih igrača, što znači da ćemo morati da budemo spremni da igramo protiv tima koji će se sigurno boriti nekom novom energijom, kazao je Sferopulos“

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve