Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

U Junajtedu vjeruju da će dovesti Kejna po nižoj cijeni

Po informaciji londonskog lista San, za sada čelnici Totenhema insistiraju da slavni napadač Kejn može da pojača nekog od rivala iz Premijer lige za obeštećenje ne manje od 110 miliona eura

Uprava Mančester junajteda vjeruje da će uspjeti da na ljeto dovede Harija Kejna (29) po znatno nižoj cijeni koju Totenhem traži.

Po informaciji londonskog lista San, za sada čelnici Totenhema insistiraju da slavni napadač Kejn može da pojača nekog od rivala iz Premijer lige za obeštećenje ne manje od 110 miliona eura.

Međutim, u Junajtedu su uvjereni da će ta cifra biti za nekoliko desetina miliona eura niža ukoliko se londonski ,,pijevci“ ne plasiraju u Ligu šampiona naredne sezone. Trenutno je tim čiji je Kejn kapiten na četvrtom mjestu tabele PL.

Već mjesecima se spekuliše da je kapiten reprezentacije Engleske Kejn zainteresovan da prvi put u karijeri promijeni klub i zaigra za Junajted nakon ove sezone.

Kejnova forma ove sezone je dobra, na 26 nastupa u eliti na Ostrvu postigao je 18 golova, već jedan više nego u cijeloj prethodnoj sezoni. Ima i dvije asistencije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve