Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mančester junajted skinuo Liverpul sa vrha, Arsenal ponovo lider

Mančester je gubio na poluvremenu 0:1, ali je preokrenuo rezultat i bio nadomak pobjede, ipak izjednačio je Mo Salah iz penala u 84. minutu.

Igrači Mančester junajteda ove sezone su sve ljubitelje fudbala navikli na lude utakmice, preokrete i šokove tokom svih 90 minuta, a tako je bilo i u meču protiv Liverpula danas na Old Trafordu, koji je završen bez pobjednika 2:2.

Mančester je gubio na poluvremenu 0:1, ali je preokrenuo rezultat i bio nadomak pobjede, ipak izjednačio je Mo Salah iz penala u 84. minutu.

Koliko ekstremno zanimljive utakmice igra Mančester junajted ove sezone najbolje govori podatak da je čak pet mečeva u Premijer ligi završio rezultatom 4:3.

Dijaz je u 23. minutu doveo Liverpul u vođstvo od 1:0 i to je bio rezultat prvih 45 minuta, ali su domaći mnogo bolje počeli drugo čpoluvrijeme.

Najprije je Fernandez u 50, minutu izjednačio na 1:1, a potom i Mejno u 67. minutu preokrenuo rezultat u korist domaćina.

Mogao je Dijaz da donese i pobjedu Liverpulu u završnici utakmice, ali je njegov šut iz izgledne prilike završio visoko preko gola Onane.

U posljednjoj utakmici današnjeg programa Premijer lige Totenhem je u Londonu pobijedio Notingem forest sa 3:1. Prije toga Šefild junajted i Čelsi odigrali su 2:2.

Arsenal i Liverpul sada dijele prvo mjesto sa po 71 bodom, dok je Mančester siti treći sa 70.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve