Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Tatini sinovi na slobodi

Oštećeni fudbalski menadžer trebalo je da bude saslušan u utorak, ali se nije pojavio. Novo saslušanje bilo je zakazano za juče, ali se Janković ponovo nije pojavio.

Kostadin i Nikša Terzić, sinovi generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića, koji su bili u pritvoru zbog prebijanja fudbalskog menadžera Uroša Jankovića, pušteni su na slobodu.

Sinovi Zvezdana Terzića pušteniu su na slobodu, valjda iz iskustva koje Sud u Beogradu ima sa njihovim ocem  koji se dugo skrivao od srpskog pravosuđa po crnogorskim gudurama i za to vrijeme studirao i doktorirao.

Oštećeni fudbalski menadžer trebalo je da bude saslušan u utorak, ali se nije pojavio. Novo saslušanje bilo je zakazano za juče, ali se Janković ponovo nije pojavio. Sem Jankovića, još uvijek nije saslušan ni fudbaler Adam Marušić, koji je kobne večeri bio u društvu Jankovića.

U Srbiji se bliže izbori i bilo bi zaista nezgodno da se bliski prijetalji predjsednika Srbije Aleksandra Vučića, i njegovog sina Danila, braća Terzić, sinovi generalnog direktora Crvene zvezde nalaze u pritvoru.

Bijes navijača Crvene zvezde i ljudi okupljenih oko kluba iz Ljutice Bogdana 1a mogli bi da budu nezadovoljni pravosuđem u Srbiji i da na osnovu toga i sami i “nezavisno” glasaju na izborima.

Uostalom Zvezdan Kostadin i Nikša Terzić znaju puno toga o poslovanju SNS, a i firma sina generalnog direktora Crvene zvezde gradi u “Beogradu na vodi”. Zar to nekog uopšte čudi u Srbiji?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve