Utorak, 25 Juna, 2024
Rubrika:

EPCG i EKO-fond potpisali sporazum o zajedničkom finansiranju i realizaciji projekta ”solari 5000+ (70 mw)” za fizička i pravna lica

Sporazumom je predviđeno da Eko-fond učestvuje u projektu kroz dodjelu subvencija od 10% za ugradnju foto-naponskih panela za fizička i pravna lica

Izvršni direktori EPCG i Eko-fonda, Ivan Bulatović i Draško Boljević, potpisali su juče u Podgorici Sporazum o zajedničkom finansiranju i realizaciji projekta “Solari 5000+ (70 MW)” za fizička i pravna lica.

Sporazumom je predviđeno da Eko-fond učestvuje u projektu kroz dodjelu subvencija od 10% za ugradnju foto-naponskih panela za fizička i pravna lica.

“Izuzetno mi je drago što, sklapanjem ovog sporazuma, nastavljamo veoma uspješnu saradnju sa Eko-fondom, na zadovoljstvo svih učesnika u projektu, naročito krajnjih korisnika”, istakao je izvršni direktor EPCG, Ivan Bulatović.

“Veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom, tako da sam siguran da ćemo uspješno realizovati i projekat Solari 5000+”, kazao je izvršni direktor Eko-fonda, Draško Boljević.

Predmetni sporazum predstavlja nastavak uspješne saradnje, započete 2021. godine, u sklopu projekta “Solari 3000+ i 500+”.

„Razumijevanje njihove povezanosti otvorilo je nove perspektive i uvid u njihovu međusobnu dinamiku. Takođe, imali smo priliku da se upoznamo sa novim zakonodavnim promjenama i relevantnim temama iz svijeta medija“, rekla je Ujkić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve