Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Sve je spremno za novu krađu u vječitom derbiju

Izborom Pavla Ilića da ponovo sudi vječiti derbi, umjesto najboljeg srpskog sudije FSS je još jednom stao u odbranu Crvene zvezde i lika i djela Zvezdana Terzića i njegovih mešetarenja iza kulisa.

Crvena zvezda i Partizan odigraće sjutra 173. vječiti derbi, treći ove sezone, a Zvezdan Terzić i komesar suđenja Dejan Santrač sve su spremili da novu sudijsku krađu izborom glavnog sudije utakmice svih utakmica u Srbiji.

Izborom Pavla Ilića da ponovo sudi vječiti derbi, umjesto najboljeg srpskog sudije FSS je još jednom stao u odbranu Crvene zvezde i lika i djela Zvezdana Terzića i njegovih mešetarenja iza kulisa.

Partizan je sveden u Srbiji preko izdajničke uprave instalirane od strane predsjednika svega i svačega u Srbiji na nijemog poslušnika koji ponekad napiše neko saopštenje  tako da sve ostane na praznoj priči  i bez konkretnih djela i akcija.

Kada je prvi derbi u sezoni trebao da sudi internacionalni sudija Srđan Jovanović Zvezdan Terzić je digao ogromnu galamu, prijetio državnim udarom i sve se završilo smjenom komesara suđenja Dejana Filipovića i dovođenjem sitnog partijskog funkcionera SNS i podrepne buve AV, Santrača na njegovo mjesto.

Derbi je sudio provjereni kadar SNS i navijač Crvene zvezde Pavle Ilić, koji je oštetio Partizan u 172. vječitom derbiju ne dodjelivši crveni karton Koreancu Hvangu kao posljednjem igraču odbrane, a potom je isključio Ksavera Severini sa dva žuta kartona u rasponu od samo nekoliko minuta za dva bezazlena prekršaja od kojih je drugi čak bio prekršaj sa leđa fudbalera Crvene zvezde.

Partizan na derbiju neće voditi sa klupe Igor Duljaj, i vjerovatno je to srećna okolnost po Partizan jer će imati na klupi jednog kvinslinga manje, pa možda i taktika za meč bude bolja od one u prethodnoj utakmici protiv vječitog rivala.

Navijači Partizana zaprijetili su da će prekininuti vječiti derbi ako ga bude sudio Pavle Ilić, ali u međuvremenu se niko iz kluba nije oglasio i digao glas protiv odluke Dejana Santrača, koji je izabran za komesara suđenja da bi ispunjavao želje i zadatke Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cr os geri
19.04.2024-13:57 13:57

što nas briga ko će suditi srbijanski derbi.koga to normalnog u crnoj gori zanima.i uprava partizana kao i terzić treba da se stide a da postoji fss i država ova dva kluba bi bila izbačena iz lige i konačno bi oslobodili srbiju i srbijanski fudbal.najveći dužnici u istoriji srbijanskog sporta sa mafijaškim upravama i kriminalnim navijačkim grupama terorišu i pljačkaju srbiju.uništavaju fudbal i talente u zemlji a o njima se piše i govori kao da su bogovi.ne znam zašto ali dok je ovako stanje u srbijansom fudbalu meni je drago.zaslužili su i gore.