Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Nađ novi trener Partizana

Nađ je prvobitno trebao da sjedi na klupi Partizana do kraja sezone, ali je nekadašnji fudbalski reprezentativac ucjenio klub ugovorom na godinu i po, na šta je uprava morala da pristane, pošto u ovom trenutku nije imala drugo rješenje.

Albert Nađ biće trener Partizana narednih godinu i po, ukoliko prije toga ne odbije otkaz i od njega navijače ne zatraže odlazak kao što je to bio slučaj sa njegovim prethodnikom.

Nađ je prvobitno trebao da sjedi na klupi Partizana do kraja sezone, ali je nekadašnji fudbalski reprezentativac ucjenio klub ugovorom na godinu i po, na šta je uprava morala da pristane, pošto u ovom trenutku nije imala drugo rješenje.

Partizan je prema ranijim informacijama na klupu trebao da dovede Vladimira Ivića, ali od tog posla očigledno nije bilo ništa.

Ipak, čini se da je još jednom u sve umješao prste predsjendik svega i svačega u Srbiji koji upravu Partizana vuče za uši i drži u šaci.

Nakon svega teško je i povjerovati da će Nađ ostati na klupi Partizana po završetku eszone, pogotovo ukoliko ne osvoji drugo mjesto i obezbjedi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nađ je ponikao u Partizani i bio članm jedne od najboljih omladinskih generacija kluba u kojoj su pored njega igrali Savo Milošević, Dragan Ćirić, Nenad Bjeković junior i on koji su mjesto u prvom timu kluba izborili još kao juniori kod trenera Ivice Osima.

Nađ je kao igrač dres Partizana nosio čak 406 puta.

Za reprezentaciju SRK debitovao je još 1994. godine, odmah po ukidanju sankcija UN i za “plave” ukupno odigrao 45 utakmica i postigao tri gola kao zadnji vezni igrač.

Član Upravnog odbora FK Partizan postaje 2009. godine, gdje dobija ulogu koordinatora sportskih selekcija kluba. Kao koordinator obavlja i dužnost sportskog direktora u sezoni 2010/11 kada se Partizan po drugi put kvalifikovao u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Na mjesto sportskog direktora FK Partizan, postavljen je odlukom Upravnog odbora 29. maja 2013. godine. Na toj poziciji se zadržao tačno godinu dana kada je napustio funkciju nakon što mu je istekao ugovor.

U januaru 2017. je postao sportski direktor srpskoligaša Rakovice, a iste godine je i postavljen za trenera ovog kluba, što mu je i prvi trenerski posao u karijeri. U avgustu 2019. je počeo da radi kao pomoćnik Savi Miloševiću u prvom timu Partizana, a 31. oktobra 2019. je preuzeo Partizanovu filijalu Teleoptik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve