Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Željko Obradović izostavio Džejmsa Nanelija iz tima

Dva sata prije početka utakmice Naneli se u punoj opremi pojavio na parketu, i do poslednjeg momenta se nije znalo da li će zaista i zaigrati, ali ga je trener crno-bijelih izostavio iz tima.

Po svemu sudeći treća utakmica finala plej-ofa Admiralbet ABA lige igrače se večeras u Beograskoj areni sa početkom u 20.30 časova, a trener Partizana Željko Obradović izostavio je iz tima Džejmsa Nanelija, iako on nije suspendovan od strane organa takmičenja.

Partizanov Amerikanac se puna dva sata zadržao u policiji na Novom Beogradu u pratnji tim menadžera i advoraka, a onda na iznenađenje mnogih se našao na parketu dvorane spreman da zaigra, ali prema nezvaničnim informacijama u posljednjem momentu je odlučeno da Naneli ne zaigra.

Dva sata prije početka utakmice Naneli se u punoj opremi pojavio na parketu, i do poslednjeg momenta se nije znalo da li će zaista i zaigrati, ali ga je trener crno-bijelih izostavio iz tima.

Konačnu odluku donio je Željko Obradović koji je vagao do posljednjeg mogućeg momenta kojih 12 igrača da izvede na parket. Na kraju je poslije opsežnih konsultacija donesena odluka da Naneli ne istrči na parket večeras.

Obradović će računati večeras na 11 igrača, jer od ranije nema Ognjena Jaramaza i Balše Koprivice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve