Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Igor Duljaj napokon smjenjen, Albert Nađ privremeno vodi tim

Partizan će najvjerovatnije do kraja sezone voditi Albert Nađ,a u međuvremenu uprava kluba tražiće trajno rješenje za narednu sezonu.

Čovjek zadatka Aleksandra Vučića na klupi Partizana Igor Duljaj napokon je večeras smjenjen sa mjesta šefa stručnog štaba.

Partizan će najvjerovatnije do kraja sezone voditi Albert Nađ,a u međuvremenu uprava kluba tražiće trajno rješenje za narednu sezonu.

“Fudbalski klub Partizan obavještava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sjednici jednoglasno donio odluku o smjeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izvještaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mjere u cilju stabilizacije igre i rezultata.Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, donijeta je odluka o promjeni trenera.Ekipu će u preostalom dijelu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba. Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspjeh u daljoj karijeri”, piše u saopštenju Partizana.

Duljaj je trebao da podnese ostavku još prošle sezone, ali je tim vodio do finiša ove sve pod nadzorom čelnika SNS i predsjednika svega i svačega koji je njegov privatni guru.

Nakon serije neuspjeha u utakmicama u kojima je na klupi držao neobjašnjivo najbolje fudbalere tima Duljaj je odbio da podnese ostavku iako je to od njega traženo od strane navijača, ali i nekih ljudi iz kluba kojima je stalo do kluba.

“Razgovarao sam sa Vazurom i rekao da ne odustajem, neću podnijeti ostavku. Ja vjerujem da ovu priču mogu da izguram do kraja, a odluka je na rukovodstvu”, rekao je Igor Duljaj u toku dana.

Vjerovatno je Duljaj imao namjeru da do kraja sezone obavi postavljene zadatke i spusti Partizan na treće mjesto kako ni ove sezone ne bi igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve