Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Slovačka zaustavila Crnu Goru u osmini finala Svjetskog prvenstva

Naša selekcija je vodila sa 1:0, imala nekoliko prilika da postigne još neki pogodak, ali ih nije realizovala, pa je Slovačka preokrenula rezultat u svoju korist.

Reprezentacija Crne Gore u mini fudbalu poražena je u osmini finala Svjetskog prvenstva od Slovačke sa 5:2 (3:1) i tako završila takmičenje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Naša selekcija je vodila sa 1:0, imala nekoliko prilika da postigne još neki pogodak, ali ih nije realizovala, pa je Slovačka preokrenula rezultat u svoju korist.

I u drugom poluvremenu naša selekcija je postigla prvi gol (3:2), ali je i nakon toga nastavila da proimašuje, tako da je poraz logična posljedica loše realizacije.

Naša reprezentacija je povela golom Bojana Jovanovića. Slovaci su izjednačili golom Juhaša, a ubrzo i preokrenuli rezultat kada je za 2:1 pogodio Blažej. Na 3:1 povisio je Repa.

Uspjeli su naši da smanje u finišu drugog poluvremena preko Boris Mijovića. Pitanje pobjednika slovaci su riješili u posljedna četiri minuta kada su mrežu našeg golmana pogađali Filip Kiš i Mikluš.

Crna Gora je prethodno u grupi upisla pobjede protiv Omana i Japana, dok je na startu poražena od Bugarske.

“Bila je ovo veoma teška utakmica u kojoj nijesmo iskoristili svoje šanse, što nas je i koštalo poraza od Slovačke. Pravili smo dosta prilika, ali nismo ih koristili, što je bio naš problem i u prethodnim mečevima. Mislili smo da možemo do pobjede protiv Slovačke i plasmana u četvrtfinale, ali ovog puta nijesmo uspjeli. Nadam se da ćemo na nekom od narednih takmičenja biti još uspješniji”, kazao je nakon utakmice naš kapiten Zoran Kovač.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve