Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Šengelija: Duško nas je spasio

U intervjuu objavljenom na sajtu kluba iz Vitorije, Šengelija je istakao da je dolazak Crnogorca Ivanovića na čelo stručnog štaba prije nekoliko mjeseci potpuno promijenio sve u timu

Tornike Šengelija, jedan od najboljih evroligaških košarkaša, kazao je da je ponosan što u Baskoniji radi sa crnogorskim trenerom Duškom Ivanovićem.

Ivanović, Foto: Twitter

U intervjuu objavljenom na sajtu kluba iz Vitorije, istakao je da je dolazak Crnogorca Ivanovića na čelo stručnog štaba prije nekoliko mjeseci potpuno promijenio sve u timu.

“Prije nego je Duško stigao, bili smo mentalno loši, spuštenih glava na treninzima i mečevima. Od kada je stigao, uspio je da nam donese impresivnu pozitivnu energiju i stav nevjerovatnog takmičara i pobjednika. Ponovo smo počeli da vjerujemo u velike pobjede i počeli da ih ostvarujemo”, kazao je Šengelija.

Gruzin je istakao da će tim imati šansu da se u junu bori za titulu prvaka španske ACB lige i da je to ambicija, koju je iznio i trener Ivanović.

“U posljednje tri sedmice radimo tako da pružamo sve od sebe, bez obzira na rizik povrede. Ako osvojimo ACB ligu, biće to zasluženo”, rekao je Šengelija.

Baskonija je trostruki prvak Španije, a dvije titule tom klubu donio je Duško Ivanović, u ranijim mandatima na čelu tima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve