Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Partizan možda smjeni Igora Duljaja, a možda i ne

Duljaj je preživio prošlu sezonu kada je sa drugog, u finišu sezone, serijom poraza, Partizan spustio na četvrto mjesto, a potom ga i izbacio sa evropske scene porazom od Nordsjelanda.

Tek kad je upropastio šampionske snove i doveo u pitanje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, u Partizanu su počeli da razmišljaju o smjeni Igora Duljaja, koji je čpo svemu sudeći trener zadatka SNS.

Duljaj je preživio prošlu sezonu kada je sa drugog, u finišu sezone, serijom poraza, Partizan spustio na četvrto mjesto, a potom ga i izbacio sa evropske scene porazom od Nordsjelanda.

Duljaj je sa Partizanom osvojio jesenju titulu zahvaljujući osionosti Zvezdana Terzića koji je vjerovao da dovođenjem višemilionskih pojačanja o trošku države i izraelskog stručnjaka Baraka Bahara sklanjalice više nisu potrebne.

Kada se došlo u zaostatak za Partizanom počeli su pritisci na FSS, sudije, komesara suđenja Dejana Filipovića, koji je smjenjen, i nakon smjene Bahara u polusezoni doveden je Vladan Milojević.

U međuvremenu su ponovo u modi sklanjalice, a Vladan Milojević i bivši igrači Zvezde počeli su da brane strancima da komentarišu suđenje i način na koji Crvena zvezda pobjeđuje.

Duljaj, čovjek zadatka predsjednika svega i svačega je najvažnije utakmice sezone posljednje kolo regularnog dijela sezone, protiv Čukaričkog, te derbije protiv Crvene zvezde u Superligi i Kupu  igrao bez najboljeg igrača tima Bibrasa natha, a na klupi je držao i oporavljenog Mateuša Saldanju, najboljeg strijelca lige.

Protiv Zvezde u prvoj utakmici u plej-ofu ispištena je pobjeda, a potom u Kupu doživljen poraz. Valjda je nakon poraza od TSC na svom stadionu vrijeme za ostavku Duljaja, a ne samo smjenu.

Međutim ni nakon dva izgubljena trofeja, za svega nekoliko nedjelja, tri poraza i remija ravnog porazu, Duljaju ne pad ana pamet da podnese ostavku, jer bi se smrtno zamjerio poslodavcu koji je predsjednik svega i svačega u Srbiji.

Duljaj posao još nije obavio, Partizan nije spušten na treće mjesto kako ni ove sezone ne bi igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, iako je Srbija dva predstavnika u najelitnijem takmičenju dobila upravo rezultatima crno-bijelih prije dvije sezone na evropskoj sceni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve