Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Duško Ivanović se “osvetio” Crvenoj zvezdi

Večeras najbolji igrač Crvene zvezde Rokas Gedraitis, koji je ubacio 24 poena, promašio je u posljednjem napadu, u posljednjoj sekundi utakmice, trojku za pobjedu i iznenađenje u Vitoriji.

Duško Ivanović je dobio otkaz u Crvenoj zvezdi, koja je zaređala porazima u Evropskoj ligi, a crnogorski stručnjak preuzeo Baskoniju, započeto seriju pobjeda sa Baskijcima, a večeras bišem klubu “serbirao slatku osvetu”.

Večeras najbolji igrač Crvene zvezde Rokas Gedraitis koji je ubacio 24 poena, promašio je u posljednjem napadu, u posljednjoj sekundi utakmice trojku za pobjedu i iznenađenje u Vitoriji.

Gedraitis je do tog trenutka imao 4/6 šut za tri poena, ali je promašio kada je bilo najvažnije i Crvena zvezda je doživjela još jedan poraz.

Baskonija je  ostvarila devetu pobjedu i sada se nalazi na diobi četvrtog mjesta sa ekipom Monaka.

Baskonija je od starta bila u vođstvu i na kraju pobijedila sa 87:85 (26:18, 26:25, 15:19, 18:23), dok je Crvena zvezda ušla u seriju poraza u najkvalitetnijem evropskom takmičenju i sada ima četiri pobjede i devet poraza.

Baskonija je mnogo bolje otvorila utakmicu i odmah povela sa 7:0, pa je Crvena zvezda samo dva puta uspjela da izjednači, u finišu treće četvrtine kada je bilo 62:62, i u posljednejm minutu utakmice poslije trojke Gedraitisa.

U timu Zvezde dvocifren poenterski učinak imali su još Bolomboj sa 14 i Miloš Teodosić sa 13 poena. Teodosić je ponovo imao loše šutersko veče i pogodio je svega tri trojke z devet pokušaja.

Kod domaćina najefikasniji je bio Sedekerskis sa 18 poena, Hauvard je ubacio 17, a Monke 15.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve