Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Radanović: Ključ za pobjedu je da zaustavimo Vrlića

Crnogorski prvak na startu takmičenja poražen je u Budimpešti od Ferencvaroša 9:7, a duel u Trebinju dočekuju nakon tri pobjede u u prva tri kola Regionalne premijer lige.

Vaterpolisti Jadrana igraće sjutra u Trebinju protiv imenjaka iz Splita utakmicu drugog kola Lige šampiona. Trener Novljana Petar Radanović kazao je da je rival favorit, ali da će dati sve od sebe da naprave iznenađenje.

Crnogorski prvak na startu takmičenja poražen je u Budimpešti od Ferencvaroša 9:7, a duel u Trebinju dočekuju nakon tri pobjede u u prva tri kola Regionalne premijer lige.

Splitski tim je sezonu na evropskoj sceni otvorio pobjedom u svom bazenu protiv Crvene zvezde 16:13.

“Malo je specifično, prvi put igramo u Trebinju. Odradili smo nekoliko treninga, nismo proveli dugo vremena, ali sada smo tu dva dana i nadam se da ćemo uspjeti da se aklimatizujemo, pružimo dobru partiju i ako nam se ukaže prilika da zabilježimo prvi trijumf u Ligi šampiona”, poručio je Radanović.

Glavna opasnost po Novljane biće centar Josip Vrlić…

“Jadran se ove godine zaista pojačao, ima sjajnu ekipu i biće jako teško. Mislim da je ključ da zaistavimo njihovog centra Josipa Vrlića, koji je jedan od najboljih centara na svijetu. Ako uđemo agresivno i budemo disciplinovani, nadam se da ćemo uspjeti da ostavrimao dobar rezultat”, dodao je Radanović.

Igrač Jadrana Danilo Radović kazao je da šansu za pobjedu vidi u dobroj tranzicionoj igri.

“Jadran je sigurno ekipe koja je ovog ljeta dovela najviše pojačanja. Stigli su Loren Fatović, Vrlića i Đuro Radović, naš bivši saigrač.
“Biće zanimljivi ti dueli – prvi put igra protiv nas. Čeka nas dobra ekipa, ali i mi imamo dovoljno šansi i mislim da možemo kroz tranziciju – po čemu smo poznati – da ih iznenadimo”, zaključio je Radović.

Duel u Trebinju počeće u 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve