Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Vjekoslav Pasković: Sanjamo titulu nakon 16 godina

Primorac je nakon druge utakmice finala plej-ofa veoma blizu da titulu poslije 16 godina vrati u Kotor, nakon dramatične pobjede poslije peteraca.

Legendarni as crnogorskog vaterpola i šampion Evrope iz Malage Vjekoslav Pasković pokazao je na klupi Primiorca da i kao trener ima šampionski nerv i mogao bi sa klubom u kojem je ponikao već u prvoj sezoni da osvoji šampionsku titulu i na taj način prekine dominaciju Jadrana.

Primorac je nakon druge utakmice finala plej-ofa veoma blizu da titulu poslije 16 godina vrati u Kotor, nakon dramatične pobjede poslije peteraca.

Trener Kotorana Vjekoslav Pasković kazao je da je ponosan na ekipu, koja sada vodi sa 2:0 u seriji, koja se igra na tri pobjede, i mogao bi već u subotu da proslavi dugo čekanu titulu.

“Fenomenalan osjećaj, kada su ekipa i naš ritam padali uspjeli smo da se izvučemo. Ponosan sam na ono što je tim ostao fokusiran u tim trenucima i što smo utakmicu doveli do kraja. S punim pravom možemo da sanjamo da vratio titulu u Kotor nakon 16 godina”, kazao je Pasković.

Pasković se osvrnuo na posljednji napad i pogodak Alesandra Kralja, pošto se ne događa često da golman bude strijelac.

“Svi su dali doprinos, samim tim i taj posljednji napad i gol, koji je dao Kralj je plod dobre igre cijele ekipe. On je nakon tog gola dobio veliko samopouzdanje, što se vidjelo u petercma. Imamo sjajnu hemiju. Čekamo treći meč sa istom energijom”, zaključio je strateg Kotorana.

Trener Novljana Petar Radanović smatra da je loša igra u trećoj četvrtini odvela njegov tim u poraz.

“Nismo još bili u ovakvoj situacji. Koštala nas je loša treća četvrtina, a dokrajčio nas je gol Kralja. Peterci su uvijek lutrija. Svaka utakmica je sa Primorcem neizvjesna. Idemo dalje, probaćemo da odigramo dobro u trećem meču”, istakao je Radanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve