Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Primorac ponovo poražen od Panioniosa

Plasman u nokaut fazu naš predstavnik moraće da potraži u posljednjem kolu u utakmici protiv italijanske Ortiđe na svom bazenu u Kotoru.

Vaterpolisti Primorca nijesu uspjeli večeras da obezbijede plasman u osminu finala Evrokupa, pošto su ubjedljovo poraženi od u Grčkoj Panioniosa sa 8:5 (2:2, 3:1, 3:1, 0:1).

Od starta utakmice Panionios je bio bolji tim i na isteku petog minuta igre golovima Nikole Moskova i Aleksandrosa Gunasa vodio sa 2:0. Ipak, u finišu tog dijela igre Marko Gopčević i Nikola Marković su donijeli izjednačenje na 2:2.

Ispostavilo se da je to bilo jedino izjednačenje našeg tima, pošto je od tog trenutka sve bilo u znaku domaćina. Panionios je i drugu i treću četvrtinu riješio u svoju korist sa po 3:1 i zasluženo stigao do druge pobjede protiv Primorca u grupi.

U posljednjoj četvertini Panionios je rutinski sačuvao stečenu prednost, a Primorac nije imao snage za preokret.

Strijelci za Primorac večeras su bili Nikola Marković 2 gola, Marko Gopčević, Tim Perov, Marko Mršić po jedan.

Tri gola za Panionios postigao je Gunas, dva puta se u strijelce upisao Kapetanakis, dok su po gol postigli Moskov, Kopaliadis, Jovetsis,

Plasman u nokaut fazu naš predstavnik moraće da potraži u posljednjem kolu u utakmici protiv italijanske Ortiđe na svom bazenu u Kotoru,a biće im za to dovoljan remi, pa čak i poraz do četiri gola razlike.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve