Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Pasković vjeruje da Primorac može još bolje protiv Jadrana

Trener Jadrana Petar Radanović kazao je da je ekipa lošije ušla u meč i samim tim propustila priliku da izbjegne neizvjesnu završnicu.

Jadran je iskoristio prednost domaćeg terena, večeras nije promovisao vaterpolo u Trebinju, kao što je to radio tokom sezone, umjesto u Podgorici ili Nikšiću, i pobijedio Primorac u bokeljskom derbiju za prvu poziciju na tabeli.

Trener Jadrana Petar Radanović kazao je da je ekipa lošije ušla u meč i samim tim propustila priliku da izbjegne neizvjesnu završnicu.

Proslavljeni crnogorski reprezentativac i trener Primorca Vjekoslav Pasković istakao je da je zadovoljan izdanjem svog tima i najavljuje još bolje partije.

Novljani su večeras u uzbudljivoj završnici, golom Vasilija Radovića, savladali najvećeg rivala na Škveru 10:9 i osigurali prednost domaćeg terena u finalu plej-ofa.

“Trebali smo u prve dvije četvrtine da napravimo razliku i odvedemo meč u nekom drugom pravcu, ali nijesmo iskoristili neke šanse. Primorac jeste, jer su kvalitetna ekipa, pa je meč bio neizvjestan. Mi moramo još dosta stvari da popravimo, nadam se da ćemo uspjeti do finala da podignemo formu”, kazao je Radanović.

Derbi je još jednom donio veliku borbu…

“Bokeljski derbi je još jednom pokazao da nema favorita i da sve pršti u bazenu. Mi čim smo počeli bolje da plivamo i da igramo agresivnije u odbrani, preokrenuli smo i došli do pobjede”, kazao je trener Novljana.

Paskovića ohrabruje to što je njegova ekipa večeras pokazala da može da se nosi sa šampionom.

“Vidjeli smo da možemo da se nadigravamo sa Jadranom. Oni su, za razliku od nas, imali dobar ritam utakmica i sigurno da je to uz njihov kvalitet donijelo pobjedu Jadranu. Volio bih da ovaj derbi uvijek donese pune tribine i pozitivan naboj”, kazao je Pasković.

On smatra da je u finalu sve otvoreno…

“Vjerujem da ćemo i u narednim mečevima sa Jadranom pružiti dobre partije, možda i bolje od ove večerašnje. Imamo vremena da se spremimo za finale, vjerujem da možemo da stignemo do trofeja”, istakao je trener Kotorana.

Pasković je prije četiri mjeseca, pomalo iznenađujuće, preuzeo ekipu, nakon odlaska Zorana Maslovara…

“Iskreno, nijesam očekivao poziv da preuzmem Primorac. Ipak, izazovno je, svaki dan je drugačiji, neki novi trening. Ostaje mi da vidim, da li se pronalazim u svemu ovome”, kazao je Pasković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve