Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Prekinut veliki atinski derbi, Panatinaikos odbio da nastavi

Španac Huankaru je na nosilima prebačen na ambulantno vozilo i, po informacijama u grčkim medijima, trenutno se nalazi u bolnici.

Samo nekoliko minuta po povratku sa odmora navijači Olimpijakosa petardom su pogodili jednog od rezervnih igrača Panatinaikosa. Riječ je o Huankaru, koji se zagrijavao uz aut-liniju kada je Madi Kamara golom u 48. minutu donio izjednačenje crveno-bijelima (1:1).

Španac Huankaru je na nosilima prebačen na ambulantno vozilo i, po informacijama u grčkim medijima, trenutno se nalazi u bolnici.

Igrači gostujućeg tima zbog incidenta su se povuklu u svlačionicu, nešto kasnije sa terena su otišli i fudbaleri Olimpijakosa, pa su se vratili, a novinari iz Grčke prenose da je italijanski arbitar Fabio Mareska (već neko vrijeme Grci za važne utakmice angažuju starne sudije) zahtjevao da se utakmica nastavi, ali da su u Panatinaikosu to odbijali.

Poslije više od sat i po vremena čekanja tribine stadiona Karaiskakis gotovo da su se ispraznile, ali su igrači Olimpijakosa i dalje bili na terenu i zagrijevali se sve dok u jednom trenutku igrač pirejskog kluba Kostas Fortunis nije pokazao ka tribinama da se meč neće nastavljati. Ubrzo je stigla i zvanična potvrda da je utakmica definitivno prekinuta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve