Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Pavićević ne vidi napredak u igri Mornara

Mornar je u prva tri kola Admiralbet ABA lige ostvario tri poraza i ukupnu koš razliku -93 što ukazuje na potpun raspad sistema u igri Barana.

Košarkaši Mornara ubjedljivo su poraženi od Zadra na gostovanju u 3.kolu ABA lige. Trener ekipe iz Bara Mihailo Pavićević bio je razočaran.

Mornar je u prva tri kola Admiralbet ABA lige ostvario tri poraza i ukupnu koš razliku -93 što ukazuje na potpun raspad sistema u igri Barana.

“Organizacija napada je bila katastrofalna. U prvom poluvremenu smo imali neke šanse, ali u drugom domaćin se razigrao, počeo je da pogađa i dovelo je to sve do ovakvog rezultata. Imamo dosta problema, a nažalost ne vidim napredak u segmentu koji je mnogo bitan, a to je odbrana. Mislim da ćemo morati da tražimo nova rješenja”, rekao je MIhailo Pavićević nakon meča.

Ako je ubjedljiv poraz od Partizana očekiva, katastrofa od Zadra je zaista previše.

Pavićević nije želio da traži alibi u činjenici da su Barani posljednji počeli pripreme za novu sezonu.

“To više nije opravdanje. Ako se u svim zvaničnim utakmicama ponavljaju iste greške, onda je to alarmantno. Ne mogu da čekam. Posle svake akcije moram da tražim tajm-aut i da objašnjavam gdje je trebalo da ide pas. Na tajm-autu se dogovorimo koji napad igramo i za koga igramo, a onda organizujemo nešto mimo dogovora i iz toga izađe kontra protivnika. Dovoljno je mjesec dana da se vidi ko može, a ko ne. Moraćemo da tražimo drugi profil igrača na nekim pozicijama i da se borimo za goli život“, poentirao je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve