Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Pankov i Žozue pušteni iz pritvora

Vijest je objavio klub na svom zvaničnom twitter nalogu. Srpski i portugalski internacionalac vratiće se u Varšavu avionom čiji je let zakazan za 20 čaova i 20 minuta.

Fudbaleri poljske Legije Radovan Radovan Pankov i Žozue pošteni su iz policijskog pritvora i vraćaju se u Poljsku.

Vijest je objavio klub na svom zvaničnom twitter nalogu. Srpski i portugalski internacionalac vratiće se u Varšavu avionom čiji je let zakazan za 20 čaova i 20 minuta.

Kako u Holandiji policija može da vas nakon hapšenja u pritvoru zadrži do devet sati dok ne izvrši istragu (vrijeme od ponoći do devet časova ujutru se ne računa), Pankov i Žozue su se na slobodi našli baš nakon isteka tog vremena, dakle u 18.00.

Nakon što je jučerašnji meč 2. kola grupne faze Lige konferencija završen i nakon što je policija zatvorila kapije stadiona onemogućivši tako ostatku Legijinog tima da dođe do klupskog autobusa.

Gosti iz Poljske su negodovali nakon čega je policija nasrnula na njih pendrecima. Među delegacijom iz Varšave bio i predsjednik kluba Darijuš Mioduski koji je i sam pretrpio nekoliko udaraca.

Policija je vrlo brzo privela Pankova i Žozuea koji su se nalazili u klupskom autobusu, a fudbaleri su lišeni slobode zbog navodnog napada na službeno lice na stadionu.

Dvojac Legije je zbog toga ostao u Holandiji, dok je ostatak Legijine ekipe odletio nazad za Varšavu jutros oko 10.30.

“Ne znam ni za jedan slučaj u kom su stručni štab i tim napadnuti od strane obezbjeđenja, to je nezamislivo. Niko od nas nije udario bilo kog člana obezbjeđenja. Agresija je bila sa njihove strane, ponašanje gospodina koji je svjedočio o svemu tome bilo je toliko agresivno da se pitam da li je bio pod uticajem određenih droga”, istakao je Mioduski.

Nakdašnji član Crvene zvezde Pankov i kapiten varšavskog tima Žozue vraćaju se u Poljsku, a u narednim danima očekuje se da se oglasi i UEFA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve