Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Odličan rezultat Crne Gore i u Hrvatskoj

Novi vrijedan uspjeh pauerlifting reprezentacije Crne Gore! Na WUAP Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Gospiću u disciplini benč pres naš tim predstavio se u lijepom svjetlu osvojivši šest medalja (pet zlatnih i bronzanu)

Novi vrijedan uspjeh pauerlifting reprezentacije Crne Gore! Na WUAP Otvorenom prvenstvu Hrvatske u Gospiću u disciplini benč pres naš tim predstavio se u lijepom svjetlu osvojivši šest medalja (pet zlatnih i bronzanu).

Šampionske titule osvojili su Marija Ivanović (-60 kg), Ana Božović (-82,5 kg), Jasmin Kočan (-90 kg), Nikola Lazović (-110 kg) i Miloš Ćećanović (-110 kg, s opremom, konkurencija veterana), dok je Marko Varagić uzeo bronzu (+125 kg). Ćećanoviću je pripao i trofej za drugo mjesto u apsolutnoj kategoriji u benč presu s opremom.

Svi članovi crnogorske reprezentacije osvojili su medalje u Hrvatskoj i bili na nivou odličnog izdanja s nedavnog GPC Svjetskog prvenstva u Mađarskoj gdje se svih osmoro naših predstavnika izborilo za pobjednički podijum. U Pauerlifting savezu Crne Gore veoma su zadovoljni ostvarenim i najavljuju nastavak trijumfalnog niza.

Pauerlifting sezona biće krunisana na Cetinju 11. novembra tradicionalnim Otvorenim kupom Prijestonice u benč presu i mrtvom dizanju koji organizuje Pauerlifting klub “Lovćen”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve