Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Novi kiks Arsenala, debakl Totenhema

Premijer liga (21. kolo)

Novi kiks Arsenala u potpunosti je otvorio šampionsku trku u Premijer ligi. Nakon poraza od Evertona, lider engleskog fudbalskog šampionata odigrao je 1:1 sa Brentfordom i ima samo šest bodova više od Mančester sitija, a osam od Junajteda koji je odigrao i meč više.

Arsenal je vodio od 66. minuta kada je Leandro Trozar ostao sam na drugoj stativi poslije dodavanja Bukaja Sake s desne strane.

Kratko je trajalo vođstva tima iz sjevernog Londona, samo osam minuta. Nakon slobodnog udarca sa 30-ak metara lopta je u šesnaestercu išla s jedne na drugu stranu i na kraju stigla do Ajvana Tonija koji ju je glavom rutinski sproveo u mrežu.

Šest dana nakon pobjede nad Mančester sitijem, Totenhem je pretrpio težak poraz – ,,pijevci“ su deklasirani na gostovanju Lesteru (4:1).

Totenhem je vodio od 14. minuta i gola Bentankura, ali je do poluvremena bilo 3:1 – pogađali su Mendi, Medison i Iheanačo.

Barns je u 81. stavio tačku na veliku pobjedu ,,lisica“. Totenhem je ostao na petom mjestu, sa bodom manje i dvije utakmice više od Njukasla.

Fulam je pobijedio Notingem forest (2:0), Vulverhemtpon savladao Sautempton (2:1) u važnom meču u borbi za opstanak, dok je Kristal Palas remizirao s Brajtonom (1:1).

U prvom meču dana, Vest Hem i Čelzi su u londonskom okršaju odigrali 1:1.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve