Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Nije kriv!

Ovakvu prvostepenu odluku donio je Viši sud u Beogradu, a Tužilaštvo može da uloži žalbu  Apelacionom sudu.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije kriv, oslobođen je svih optužbi vezanih za  zloupotrebe u vezi sa transferima nekadašnjih igrača OFK Beograda od strane Višeg suda u Beogradu.

Ovakvu prvostepenu odluku donio je Viši sud u Beogradu, a Tužilaštvo može da uloži žalbu  Apelacionom sudu.

U pitanju je presuda vezana za transfer nekadašnjeg srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića, dok su slučajevi prodaje Vanje Grubača i Srđana Stanića odbačeni zbog zastare.

Terzić se zbog pomenutih krivičnih djela, kojih je danas oslobođen, pobjegao iz Srbije, skrivao se po crnogorskim gudurama, a nalazio se i na Interpolovim potjernicama.

U Srbiju se vratio kada se tamo razvedrilo i postao čovjek od povjerenja predsjednika Aleksandra Vučića i ličnost za specijalne zadatke.

Nakon preuzimanja Crvene zvezde napravio je brojne sumnjive transfere, a neki od njih bi mogli biti veoma brzo u žiži interesovanja FIFA i Interpola, poput onog vezanog za kupovinu Nemanje Motike, koji je u Srbiji prijavljen kao transfer od 1,5 miliona eura, a Bajern je isti transfer prijavio na visinu od 2,5 miliona eura, što ukazuje na sumnju u utaju poreza.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve