Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

SPAŠAVANJE PORFIRIJA PERIĆA: Mirotićeva iskrenost upitna

Nikola Mirotić je bio potpisao predugovor sa Partizanom i sve dogovorio sa Željkom Obradovićem da ove sezone nosi crno-bijeli dres, ali je pod pritiskom vlasi i SPC od toga odustao

Ubiše se ovih dana srpski mediji da spašavaju Crvenu zvezdu i Aleksandra Vučića na svaki način, pa je tako na red došlo i spašavanje Porfirija Perića zbog političkog djelovanja čak i u oblasti sporta.

Nikola Mirotić je bio potpisao predugovor sa Partizanom i sve dogovorio sa Željkom Obradovićem da ove sezone nosi crno-bijeli dres, ali je pod pritiskom vlasti i SPC od toga odustao.

Mirotić je tada izjavio da mu je iz SPC rečeno da ne dolazi u Partizan kako ne bi dijelio narod u Srbiji i on je odustao od igre za klub za koji navija od djetinjstva.

Tu priču nedavno je potvrdio i trener Partizana Obradović, ali srpski mediji pod kontrolom Aleksandra Vučića ne miruju, su se uhvatili za Mirotićevu izjavu na Instagramu.

Mirotić je, vjerovatno ponovo pod pritiskom vlasti i SPC dao dvosmislenu izjavu kojom bi valjda trebao da “abolira” Porfirija Perića od odgovornosti za prijetnje njemu u njegovoj porodici od strane vlasti, navijača Crvene zvezde i sljedbenika SPC.

“Želeći da razobličim klevetu kojom se želi nanijeti šteta našoj svetoj crkvi i njenom patrijarhu, imam potrebu da izjavim da još uvek nisam imao čast da sretnem njegovu svetost patrijarha Porfirija niti da sa njim, direktno ili posredno komuniciram. Nadam se da će mi se u bliskoj budućnosti ostvariti želja da ga lično upoznam i dobijem njegov blagoslov”, poručio je Mirotić.

To što se Perić i Mirotić nijesu sreli, i navodno čuli telefonom, ne značli da iz crkve i struktura vlasti nije stiglo naređenje da ne smije u Partizan.

Uostalom Mirotić je ljetos tvrdio da je njegovoj porodici prijećeno iz političkih i drugih centara moći i da je čak i iz SPC traženo od njega da ne svađa narod.

Mirotić u svom obraćanju na Instagram profilu nije objasnio kada je lagao, danas ili prije nekoliko mjeseci!

Ispada da kada vrhunski sportisti u današnjoj Srbiji dolaze u Partizan, oni svađaju narod, kada Teodosić potpisuje za Crvenu zvezdu nije svađanje naroda.

Grobari nijesu Mirotiću oprostili izdaju i sasvim sigurno njegovo gostovanje Partizanu neće biti ni malo prijatno.

S.R.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.11.2023-19:53 19:53

…eto ovaj odlican sportista kad se “pleka” đe mu kao sportisti nije mjesto ,nosio nečesove ikone na litije kroz PG /”nedavac svetinja “naših CGorskih/ a sad mu prijete navijači i tzv SPC i kaže prijete mu i porodici .to samo može neobrazovan /iako je dobar kosarkas…/čovijek koji prvo ne voli CG ,pa drugo petlja se sa baš SS /tzvSPC u CG/PA i neka ga d a k o izvuce nauk …i bude malo pametniji …

dpero
03.11.2023-00:17 00:17

Dok jos igras i imas para bices dobar srbijanac a kasnije u smece kao i svi izdajnici!

Trile
03.11.2023-12:57 12:57

Dečko je zilot,ako je vrhunski sportista ne mora da znači da je pametan,za njega bi se moglo reći da je vjernik fanatik.Đe da mu takneš popa Perića,hahaha

josip
05.11.2023-11:01 11:01

Ovo je samo pokazatelj u kojem stoljeću Srbija živi. Tužno!