Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mihailović: Hvala publici, u fenomenalnoj atmosferi možemo da igramo protiv svakog

Mislim da smo nametnuli ritam koji nama odgovara. Punili smo reket, nismo dali Nurkiću da igra svoju igru. Stavili smo i Musu pod kontrolu i ovo je odlična utakmica za nas

Vladimir Mihailović ponovo je zablistao u dresu reprezentacije.

Poslije odlične partije i pobjede nad Bosnom i Hercegovinom istakao da u atmosferi kakva je bila u “Morači”, naš tim može da igra protiv svakog.

“Definitivno smo pobijedili mnogo lakše nego što smo očekivali. Dobro smo otvorili utakmicu, pripreme su urodile plodom. Očekivali smo čvrstu utakmicu jer su veoma snažni na svim pozicijama. Međutim, reagovali smo odlično i ostvarili veliku pobjedu. Hvala publici, atmosfera je bila fenomenalna, a kada je tako, možemo da igramo protiv svakoga”, rekao je Mihailović.

Nisu naši dozvolili Jusufu Nurkiću da se razigra pa je bio nervozan tokom većeg dijela utakmice.

“Mislim da smo nametnuli ritam koji nama odgovara. Punili smo reket, nismo dali Nurkiću da igra svoju igru. Stavili smo i Musu pod kontrolu i ovo je odlična utakmica za nas.”

Mundobasket i dalje je daleko, a već za tri dana je novi izazov.

“Ovo je korak naprijed, ali nas sada čeka teška utakmica protiv Litvanije. Oni su među pet kandidata za titulu na Eurobasketu, ali mi ćemo igrati našu igru i pokušati da budemo što spremniji na tom meču”, zaključio je bek Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve