Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Lo i Larkin podijelili MVP nagradu 10. kola Eurolige

Listu najboljih u desetoj rundi Evrolige zaokružuju Majk Džejms iz Monaka i Alek Piters iz Olimpijakosa sa 29 indeksnih poena

Košarkaši Efesa i Milana, Šejn Larkin i Maodo Lo proglašeni su danas za najkorisnije igrače (MVP) desetog kola Eurolige pošto su u ovoj rundi takmičenja sakupili po 38 indeksnih poena.

Larkin je predvodio Efes do pobjede protiv Partizana na domaćem terenu (100:94) sa 27 poena, osam asistencija i sa po tri ukradene lopte i skoka.

S druge strane, Milan je nadigrao Crvenu zvezdu u gostima (71:93), a Lo je u tom trijumfu upisao 32 poena, četiri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte.

Treći po učinku u ovom kolu bio je Džonatan Motli iz Fenerbahčea. On je imao indeks 31, pošto je u porazu svog tima od Virtusa (87:79) ubacio 25 poena, uz devet skokova i dvije asistencije.

Listu najboljih u desetoj rundi Evrolige zaokružuju Majk Džejms iz Monaka i Alek Piters iz Olimpijakosa sa 29 indeksnih poena.

Džejms se upisao 28 poena, osam skokova i pet asistencija u pobjedi Monaka protiv Baskonije (75:77), dok je Piter imao 22 poena, šest uhvaćenih lopti i dve asistencije u trijumfu Olimpijakosa protiv Žalgirisa (89:72).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve